predvčerajšnjim: zaroštan močnik, špageti z drobtinami, pečeni jurčki, solata
včeraj: juha, pražen krompir, pečena reberca, solata in skutino pecivo
danes: segedin
![]()
lp, tatjana
predvčerajšnjim: zaroštan močnik, špageti z drobtinami, pečeni jurčki, solata
včeraj: juha, pražen krompir, pečena reberca, solata in skutino pecivo
danes: segedin
![]()
lp, tatjana
Včeraj: goveja juha, pečen piščanec, ajdova kaša z jurčki, pire krompir in kremna špinača. Za solato pa zelena z vrta in stročji fižol. Pa seveda
Kava in sladica - http://www.kulinarika.net/recepti/4340/sladice/vaski-ko zunaj na sončku ![]()
PONEDELJEK:
![]()
Kurja juhica (od sobote); široki rezanci (domača izdelava), jurčki v smetanovi omaki, sv. rebra od nedelje; zeljnata in zelena solata:

Pozdravček!
Poleg pospravljanja nedeljske hrane, bo danes še bučni burek, se že peče. Moral bi biti dober glede na to, kar sem dala noter.
Če bo tak kot sem si zamislila, ga bom delila še z žlahto na popoldanskem srečanju.![]()
![]()
@naor, a jast tudi lohka pridem ![]()
Zjutraj zgodaj megla v dolini, zgoraj pa čisto druga slika in potem še juhica, zdaj pa že doma ![]()
![]()
Prekrasno Babka, enkratna narava![]()
Za kosilo pa goveja juha z rezanci, popečen krompir, dušeni stročji fižol v omaki, file postrvi in ostriža z mandlji, , zelena solata s korenčkom
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sladko zelje, pire krompir, govedina...
JohannaPri nas pa spet goveja juha, rižota s piščancem in zelenjavo, radič in zelje s čebulo in malo krompiraja v solati
tabuDanes smo imeli za kosilo joto s kajžarskimi klobasami.
Za sladico pa pecivo, ki je ostalo od sobotnega piknika.
La_RosaDanes: svinjski zrezki z lečo, mlinci, mešana solata
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Pizza s pršutom