Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pred včerajšnjim: prbranec, včeraj: marinirana riba, danes kostna juha in  kostni mozeg:

napisala proxima ( v eni drugi temi ), da je sedaj ( jesen ) čas za take jedi, pa evo. Zraven so vidne sestavine za jutrišnje kosilo, kuhano bo ( verjetno ) danes.

Vino na sliki je darilo ( ne, ne, ni od beti, ena druga obiskovalka ga je prinesla ).

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 21. 2013 18:42

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 21. 2013 18:43

goveja juhica iz skrinje, z vlivanci, pečen kozliček, tenstan krompir, mešana solata

jutri pa verjetno paradižnikova juha ter še kaj zraven

majaos

Mi pa danes pizzo v Portorožu. Tako neokusne pice pa že dolgo nisem jedla 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: govedina v čebulni omaki, polnozrnati makaroni, kitajsko zelje v solati s fižolom

breskva

Juha, pohani zrezki, čičerika s porom, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

SOBOTA:         

Kurja juhica z ribano kašico; dušen riž, goveji zrezek v korenčkovi omaki; zelena solata:

Pozdravček!

Petek:
-Durum špageteki (pokapljani z olifcem)
- tunino/faširana/zelenjavna omaka (BOŽANSKO USPELA)
- mešana soljatka (endivja,paradižnik,kumare....)
- olive, feferoni...

Sobota:
- Mlad kuhan krompirčič s HUDIČEVIM OLIFCEM in ogromno domačega peteršilja
- gosta homemade paradižnikova omaka z različno zelenjavo, govedino in ostanki tune iz konzerve od petka 
- super soljatka (kristalka, kumare, paradižnik....)
- nonšalantno porečem--> ZENF!, olife, feferoni

Danes:
V gosteh pri starših in v družbi še enih povabljencev "vračamo vabilo v Rače pred 3 tedni" gospe Anice in Mirkota ( si že pojem http://www.youtube.com/watch?v=DfzbVTQE3iw )
Uff, uff nas bo danes FULL HOUSE. Našemu MICOTU , se bo čisto.
Po programu:
- Zbor ob 10.00
- Frontalni napad gozda
- Izplen gob ( ob tem nam bo v glavi sviralo http://www.youtube.com/watch?v=PH89OtPhEk0 )
- Me,myself and maman pred štedilnik
- GOBOVA POHORSKA JUHA z AJDOVIMI ŽGANCI 
- orehovo/smetanova rolada (za moje in goste. Jaz sladic po kosilu nikoli ne jem, tako da romata 2 kosa z mano. Bo zvečer pasalo ali pa jutri ob čaju)

Jutri:
- zdrobovi žličniki
- domača paradižnikova omaka s puranjim mesekom
- soljatka

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sendvič na vrhu Učke, za sladico pa fenomenalen razgled na vse strani

Ninja24

MBrando, tudi sama imam božanske spomine na gobovo juho z ajdovimi žganci v gostišču Smogavc....

Danes goveja juha z rezanci, pečen krompir, pečen kosi piščanca, telečji kare, zeljna solata in zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes za kosilo: čemaževa juha, v pečici pečene nadevane piščančje bedrce zraven pečem hokaido bučko,korenček. papriko in krompir zraven še skledo solate , sladica pa je babičina dobrota in kavica

dolenc52

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti