Danes: zarebrnice, kruhov cmok, smetanova omaka s sirom, mešana solata

Čokoladni eklerji
Danes: zarebrnice, kruhov cmok, smetanova omaka s sirom, mešana solata
Koruzni žganci z lignji v paradižnikovi omaki, kumarična solata:

Dragička, slastno zgleda tale tvoja pašta s fižolom![]()
![]()
.
rrr, tvoje včerajšnje kosilo je tudi
.
Pri nas pa včeraj filana paprika in pire krompir ter opečen sv. zrezek za enega.
BalenkaDomači široki rezanci z domačim pestom (dan žetve bazilike na balkonu), velika mešana solata, zadnja steklenica vina z morja. Bolj popoldne ali proti večeru bo zavitek s slivami in breskvami.
SonjaDanes jagnje iz Hoferjeve akcije,pečeno z krompirjem in papriko in paradajz solata.
| breskva je napisal/a: |
|
Breskva, si mi naredila lušte s to smetanovo omako. Žal prepozno videla.
Tudi pri nas danes svinjski kotleti, zarebernice kot jih ti imenuješ, kremenatelci po Ežojevo, svinjski kare po mesarjevo, in še kakšen izraz bi se verjetno našel za ta kos mesa. Popečeni so se dodatno dušili v džuvečovi omaki.
Včeraj krompirjevo testeninska mineštra s hrenovko. Predvčerajšnjim, po celodnevnem skakanju, sedenju in čakanju po ustanovah, takšnih in drugačnih, sploh ne vem kaj sem jedla...če sploh kaj![]()
špinačna juha, dušen piščanec, valvice, rdeča pesa, pecivo na suho iz sliv
majaos| Vrtejbenka je napisal/a: |
Danes jagnje iz Hoferjeve akcije,pečeno z krompirjem in papriko in paradajz solata.
|
samo vprašanje, je bil vonj po pečenju prijeten? Po tistem obisku v Bosni me res zanima.
Pri nas danea goveja juha s fritati, ker nisem imela časa za domače rezance, dušen riž, svinjska ribica s sirom, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes za kosilo: Cmoki z ricotto in češnjevimi paradižniki. Ste mi naredili lušte s slivovimi, samo kaj ko sliv nimam, češnjevca je pa v izobilju...
Trixi..meso odlično,pečenka okusna,slastna,prijetno dišala..nad pričakovanji.
Vesnuska odlično zgledajo tile tvoji cmoki..se da dobit recpet ..tako v dveh stavkih.
VrtejbenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Bujta repa