Včeraj so bili pirini rezanci v smetanovi omaki s koščki piščanca in zelena solata,
danes pa filane paprike in kruh.
tanjajVčeraj so bili pirini rezanci v smetanovi omaki s koščki piščanca in zelena solata,
danes pa filane paprike in kruh.
tanjajMoja dva sta si danes zaželela špagete z mesno omako in solato, jaz pa si bom pripravila kitajske zvitke- notri bo kitajsko zelje, korenček, bučka, kozice, zraven pa sladko čilijevo omako
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes:
Pa, naj mi bo ena pripomba oproščena, povem le mnenje, vi pa itak delate kakor hočete.
Večkrat je pri kosilih zaslediti nekaj v stilu: za mene to pa to, za moža to, za otroka to in ono. Narobe, popolnoma narobe, matr, a ste familija ali ne, posebej važno za vzgojo otrok: vsi morate jest isto kosilo, nobeni izgovori ne pridejo v poštev, to je vse posebej važno za vzgojo otrok: on ( otrok ) ni " royal baby " in je enako kot vsi ostali, in mu to mora bit normalno ( saj ga boste tudi razvajali, tudi to je treba, vendar ne pri kosilu, češ on ( recimo ) ne mara ( je ) zelja ). Otrok se mora predvsem navadit, da je tako kot vsi drugi ( velje za " druge " enako ).
ežojJuha, pečen losos, maslen krompir, zelena in paradižnikova solata, sladica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes špageti in ostanek paradižnikove omake, danes še boljša, okisane kumarice,
jutri pa polnjene paprike, mogoče pire, mogoče pa kar kruhek.
Lp
ursiii| ežoj je napisal/a: |
Danes:
Pa, naj mi bo ena pripomba oproščena, povem le mnenje, vi pa itak delate kakor hočete. Večkrat je pri kosilih zaslediti nekaj v stilu: za mene to pa to, za moža to, za otroka to in ono. Narobe, popolnoma narobe, matr, a ste familija ali ne, posebej važno za vzgojo otrok: vsi morate jest isto kosilo, nobeni izgovori ne pridejo v poštev, to je vse posebej važno za vzgojo otrok: on ( otrok ) ni " royal baby " in je enako kot vsi ostali, in mu to mora bit normalno ( saj ga boste tudi razvajali, tudi to je treba, vendar ne pri kosilu, češ on ( recimo ) ne mara ( je ) zelja ). Otrok se mora predvsem navadit, da je tako kot vsi drugi ( velje za " druge " enako ).
|
Ežoj se popolnoma strinjam s tabo, kar skuham to jemo vsi, kdor ne je ni do naslednjega obroka nič razen sadja, vode, sem jim ene parkrat rekla, da če komu kaj ne paše naj gre v gostilno jest, posledično moji otroci jedo vse in se ne zmrdujejo, tudi, če česa nimajo preveč radi. Mi na kraj pameti ne pade, da bi kuhala 2 - 3 kosila, ker nekomu nekaj ni všeč. Pa kaj še ... ![]()
Tudi jaz se popolnoma strinjam z teboj Ežoj..pri nas vsi vse jemo..od 2-88 let..edina razlika je,da tamalemu in 88-letni noni pa zrežemo vse lepo na koščke ..
..
Danes: pečene nadevane paprike in ena melancana, ker mi je ostal nadev.
lp
mzmDanes: ražniči, blitva v omaki, pire krompir
Ežoj, jaz sem ljubiteljica rib, morske hrane, solatk.. Moja dva pa imata najraje enolončnice, mesne jedi.
To kar obožujem jaz, bi onadva jedla zelo redko, nikakor rakcev, ..Mož pa perutnine sploh ne je.
In ker želim, da je zadovoljen glede hrane, mu ugodim. ( imam že 5 kg zalogo fižola iz Makedonije za pasulj, prebranec...)
Včasih tudi jaz kaj od tega jem, ampak vseeno imam rajši lahko hrano.
Ker pa rada kuham mi ni problem skuhat več različnih jedi. Še prepogosto se spomnim, kako so me silili s hrano, ki jo nisem imela rada. Zato, zdaj kuham po željah, če mi znese časovno.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoče piščančje perutničke

Tortilje s pivsko omako iz čokolade