Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zarebrnice na žaru, papricirani krompir, mešana solata, jogurtova krema

breskva

Danes zelenjavna rižota, paradižnikova solata.

Lp

ursiii

tenstano zelje s polžki (ala varianta zeljne krpice), palačinke z marelično marmelado in kompot

Balenka

Juha, puranji žur, kruhovi cmoki, zelena solata, paradižnikova solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj je bila gosta mesno-zelenjavna enolončnica....danes bo kosilo na Odprti kuhni v Ljubljani....me pride kdo pogledat?

ANJA

Danes nadevane piščančje prsi z chorizo salamo,vloženimi suhimi paradižniki,baziliko in feta sirom ter velika skleda zelene solate.Anja..če bi bila bližje bi te sigurno prišla obiskat.

Vrtejbenka

Sporočilo je spremenil(a) Vrtejbenka dne 23. 2013 13:17

Včeraj so bili pirini rezanci v smetanovi omaki s koščki piščanca in zelena solata,

danes pa filane paprike in kruh.

tanjaj

Moja dva sta si danes zaželela špagete z mesno omako in solato, jaz pa si bom pripravila kitajske zvitke- notri bo kitajsko zelje, korenček, bučka, kozice, zraven pa sladko čilijevo omako

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:

Pa, naj mi bo ena pripomba oproščena, povem le mnenje, vi pa itak delate kakor hočete.

Večkrat je pri kosilih zaslediti nekaj v stilu: za mene to pa to, za moža to, za otroka to in ono. Narobe, popolnoma narobe, matr, a ste familija ali ne, posebej važno za vzgojo otrok: vsi morate jest isto kosilo, nobeni izgovori ne pridejo v poštev, to je vse posebej važno za vzgojo otrok: on ( otrok ) ni " royal baby " in je enako kot vsi ostali, in mu to mora bit normalno ( saj ga boste tudi razvajali, tudi to je treba, vendar ne pri kosilu, češ on ( recimo ) ne mara ( je ) zelja ). Otrok se mora predvsem navadit, da je tako kot vsi drugi ( velje za " druge " enako ).

ežoj

Juha, pečen losos, maslen krompir, zelena in paradižnikova solata, sladica.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti