Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pozdravljeni,

kuhamo marmelado iz ringlojev (sladko-kisla), odlična priloga k kuhani govedini ali pečeni svinjini.

KULmladiči

danes bučni polpeti, pire krompir, kumarična solata s paradižnikom:

sladica:                                     

angie :)

Pri nama pa in kozarček .

Zdej pa sladica .

irena

Danes pri meni pogrevanje čorbice od včeraj:

Slikano po navodilih iz že veste katere knjige.

ežoj

Uf, pozabil sem: angie.orhideja kongratuliram za uno rižoto s prejšnje strani, po moje je ravno taka kot mora bit, nič pocasta, nič kremasta...............

ežoj

Ežoj  ....tudi meni je taka lih taprava...

angie :)

Juha, pohane perutničke, testeninska solata na rukoli.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeri huda sprememba plana, poln hladilnik fine zelenjave, tako da sem pripravila tzatziki z paštico- polžki in okisan stročji fižol,

danes pa dušena zelenjavica (bučke, paprika, korenček in čebula), hrenovka, košček kruha in skleda rediča.

Lp

ursiii

Da še jaz pristavim svoj piskrček. Že dalj časa vas berem in "se pasem" ob mamljivih fotkah.

Danes: špageti z bolognsko omako, solata z rukolo in paradižnikom ter bučnim oljem ter domačim jabolčnim kisom. Njami!

Včeraj: polpeti v omaki, valvice, paradižnik v solati.

lp,

Taia

Sporočilo je spremenil(a) Taia dne 17. 2013 16:10

Nimam kaj drugega za porečt/napisat kot: VSA ZAHVALA DOKTORJU EŽOJU ter BALENKI za step by step vodniček. 

To, da sem danes delal prvič možgančke in dejstvo da niso bili na krožniku že cirka 20 let, je pa naredilo obrok enostavno tako PERFEKTNO in ONE OF A KIND, da sploh nimam besed. 
Vse pohvale KULINARIKI in vsem njenim uporabnikom, kateri nas dan za dnem opominjajo, da še obstaja dobra stara slovenska kuhinja in da ni vse v mikro/makro/nuklo ali kako že kuhanju. Včasih je tudi preprosto in 1,2,3 lahko veliko bolj DOBRO in BOŽANSKO kot pa MIŠELIN obrok. 

V soboto ali nedeljo bodo možgančki z jajčkoma ponovno na sporedu, a da bo tokrat kot priloga kuhan mlad krompir s peteršiljem! KOMAJ ČAKAAAAAAAAM :D

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti