Telečja rižota, paradižnikova solata s kumaro, sladoled.
lp
Telečja rižota, paradižnikova solata s kumaro, sladoled.
lp
juhica ( grah,korenček in peteršiljček iz maminega vrta ), za sladico pa limetina pita:
Včeraj ribe, v jedilnici na prvem štuku............... uf, ne, v jedilnici v pritličju haciende, ni se mi ljubilo slikat mize v nulo pospravljene, kot je pri meni zmeraj. Danes, spet dve ribi, krompir in " ajvar " ( kaj pa manjka tej kombinaciji ). V " ajvarju " je vmešano eno jajce................ :
![]()
ežoj
Danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, dunajski zrezki, stročji fižol v solati, marelični biskvit in rabarbara

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: kremna fižola juha, mlečni riž
breskvaDanes: pečene polnjene paprike, v kozici pečen krompir, skleda solate in refošk
lp
mzmSolata: kristalka,rdeč radič,sveže zelje,fižol v zrnju.Na to solato pa ocvrti lignji in naribana gorgonzola.Pa sadni posladek.
.
pa popoldan pri nečaku za njegov rojstni dan.
Brokolijeva juha, popečen kotlet, pečen krompir, drobnjakova omaka, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Politiki govorijo o samo oskrbi,mi delamo na tem![]()
Mlad ostrgan krompirček,3 vrste stročjega fižola,zabeljeno z 2 čebulama prepraženima na žlici ocvirkov.

polarbear
Polnjene paprike, pire
xMURKAxKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Široki rezanci la collezione na bolonjski način