Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Telečja rižota, paradižnikova solata s kumaro, sladoled.

lp

juhica ( grah,korenček in peteršiljček iz maminega vrta ), za sladico pa limetina pita:

angie :)

Včeraj ribe, v jedilnici na prvem štuku............... uf, ne, v jedilnici v pritličju haciende, ni se mi ljubilo slikat mize v nulo pospravljene, kot je pri meni zmeraj. Danes, spet dve ribi, krompir in " ajvar " ( kaj pa manjka tej kombinaciji ). V " ajvarju " je vmešano eno jajce................ :

ežoj

Danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, dunajski zrezki, stročji fižol v solati, marelični biskvit in rabarbara

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 13. 2013 18:53

Danes: kremna fižola juha, mlečni riž

breskva

Danes: pečene polnjene paprike, v kozici pečen krompir, skleda solate in refošk

lp

mzm

Solata: kristalka,rdeč radič,sveže zelje,fižol v zrnju.Na to solato pa ocvrti lignji in naribana gorgonzola.Pa sadni posladek.pa popoldan pri nečaku za njegov rojstni dan.

dari

Brokolijeva juha, popečen kotlet, pečen krompir, drobnjakova omaka, kumarična solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Politiki govorijo o samo oskrbi,mi delamo na tem

Mlad ostrgan krompirček,3 vrste stročjega fižola,zabeljeno z 2 čebulama prepraženima na žlici ocvirkov.

polarbear

Polnjene paprike, pire

xMURKAx

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti