Juha, solata s kozicami, olivna štručka.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Peresniki z omako puttanesca
Juha, solata s kozicami, olivna štručka.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj: meso na žaru, paradižnikova solata.
Danes: goskina juha, sv. pečenaka in skleda mešane solate.
BalenkaDanes dobro kosilo: pečen krompir s kranjsko, solata, predtem goveja juha, potem sladoled
majaos| limnol je napisal/a: | ||
Sonja |
Brez koščic. Imamo za to strojček.
Danes: piščančji file v pehtranovi omaki, njoki, zelena solata
breskva
Danes: zelenjavna juha
čokoladno-mascarponejeve kocke
Kje je ežoj? ![]()
lp
mzmMogoče je šel k Dragički na kosilo.
Je dragička govorila skrivnostno o enih obiskih. ![]()
![]()
![]()
![]()
| Trixi je napisal/a: |
Ob pregledovanju slikic se mi samo še sline cedijo....
Včeraj goveja juha z domačimi rezanci, pečen kifeljčar, telečji kotlet, pečena piščančja prsa, omaka iz svežega graha in domačega mladega korenčka, zelena solata Slikala je hči in še čakam na mail... Danes razvajam sina z mesnimi tortelini s sirovo omako ( je ponovno dobil angino- 8 letos
|
Tudi moj naj naj prijatelj je na infekcijski, na antibiotik infuziji, se bova še srečali...
Vesna555| naor je napisal/a: |
Vanja, izgleda super in vidim, da je bilo vredno kalorij! Brando, včeraj so sosedje "slavili", pa so jim kuhali drugje. V EU greš samo enkrat!
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
No ja, da ne boste mislili koliko sem shujšala. Na žalost pridobila kilce. Vedno sem bila v dinamiki, pozabila slikat, ali pa so drugi skuhali.
TOREK:
gibanica, mešana solata in cimetove rolce iz vlečenega testa.
Migla![]()
Danes po dolgem času kuham samo za tri. Ta teden sem imela vsak dan na kosilu še hčerkinega fanta. Danes piščančja rižota in rdeča pesa za naju s sinom.
Možu pa bom naredila telečji zrezek v čebulni omaki in zelenjavni riž, pa skledo zelene solate z maminega vrta.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči