Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MBrando je napisal/a:

- Zdrobovi žličniki

Kakšni žličniki so to, da so te čisto zacumprali? Izdaš recept? Sicer jih bom morala prilagodit na brezglutensko, če se bo le dalo. hvala!

Za danes sprememba: pire krompir (iz novega krompirja, bo, kar bo), čufte, omaka, solata.

rag_doll

Sporočilo je spremenil(a) rag_doll dne 13. 2013 09:47

danes: pečen piščanec, kuskus, gobice, solata

mali kuhar

ČETRTEK:                                                                     

Kalamari s česnom, pražena rdeča in zelena paprika,

malancan - posuto z veliko česna; zelena solata

Pozdravček!

rag_doll je napisal/a:

MBrando je napisal/a:

- Zdrobovi žličniki

Kakšni žličniki so to, da so te čisto zacumprali? Izdaš recept? Sicer jih bom morala prilagodit na brezglutensko, če se bo le dalo. hvala!

Za danes sprememba: pire krompir (iz novega krompirja, bo, kar bo), čufte, omaka, solata.

rag_doll

Sporočilo je spremenil(a) rag_doll dne 13. 2013 09:47

Dvomim da lahko jaz VAS učim o žličnikih in podobnih kuharskih zadevščinah, a v kolikor koga zanima kaj mu z veseljem odgovorim/pomagam. 
Nič kaj posebnega niso, ampak jaz enostavno OBOŽUJEM žličnike/cmoke in zato mene takšne zadeve zacumprajo 
Drugače pa EINFOCH KOT PASULJ 
En jajček + 5 do 6 žlic zdroba + muškatni orešček + fr.maslo z morsko soljo. Premešat in hopa cupa v refriđirejter
Čez pol urce pa vodo zavret in na malem ognju kuhat do željene nežnosti/trdote. Jaz imam rad "na zob". 

Pol pa po izbiri. PERFEKTNI so s kakšnim golažem, ali da se vkuhajo v obaro, ali pa z umešanim jajčkom ter posipani s sladkorjem, ali pa kot slana varianta. Tako isto obožujem posipane z ogromno drobtin + skledo solate. Občasno pa sladkor+mak+cimet in šalca mleka

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, pariški zrezki, kumarična solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Domači rezanci z piščancem in paradižnikom in zelena solata in

tanjaj

kosilo v prestolnici: dobri ričet

doma: korenčkova juha

majaos

Prebranac,solata iz mlade čebule in redkvic.

polarbear

Danes: puranji zvitki z bučko in sirom, njoki, zelena solata

breskva

Danes: blitvini špecli

skleda zelene solate

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti