danes, kot že omenjeno, še slikovno opremljeno: kromp. burek, pire, jetrca, solata, štrudelj jabolčni![]()

Burito palačinke z lososom
danes, kot že omenjeno, še slikovno opremljeno: kromp. burek, pire, jetrca, solata, štrudelj jabolčni![]()
@trixi: moje "jamranje" se nanaša predvsem na " študente ". Čestitke za službo s željo da je tudi dobiš v "trajno last".
@jade: to ne velja, boš se mogla večkrat oglasit ( enako velja za stano r. ), kot včasih ( vi, mlajši po stažu na kulinariki, mal pobrskajte po albmih za jade in stano r., da vidite mal kakšne so to fore )
maja os, pred nekaj dnevi si imela:
danes: riž v pečici s sv. pečenko, solatka
Kaj ti je to ( recept v parih besedah ), riž v pečici? ( a je to morda riž med krompirjem pečen v pečici? )
ežojDanes pri nas goveja juha, gobova juha z jurčki, pečen piščanec, telečji zrezek, pražen krompir, kuhana zelenjava, berivka
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
riž v pečici pomeni, da ko se je svinjska pečenka že skoraj spekla, sem dodala še opran riž ter zalila z vodo (da ne mažem preveč posod) - evo za boljšo predstavo še slikica - zadnjič mi je ni uspelo naložoti
Danes: rižota z jurčki, solata iz zelja in korečka
Porova-krompirjeva juha, hrenovka v testu, zelena solata, fižolova solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes zadnje poglavje čiščnja zmrzovalnika - še zadnja lanska špinača, mladi krompir na maslu s peteršiljčkom, jajčka na oko, za popoldan pa ravno pacam šarloto (biskvit pa tri vrste punča pa jajčna krema..... je veliko posode za oprat, ampak se splača).
SonjaNEDELJA:
Goveja juhica;
reciklaža kus-kusa /od včeraj/, 
pečene puranje perutničke,
zelena solata
Pozdravček!
| limnol je napisal/a: |
za popoldan pa ravno pacam šarloto (biskvit pa tri vrste punča pa jajčna krema..... je veliko posode za oprat, ampak se splača).
|
Je tole pacanje v bazi? če ni, bi se pa priporočala za recept, prosim!
lp
P.s. goveja juha z zdrobovimi žličniki, ozki rezanci s smetanovo omako s svinjskim mesom, krompirjeva solata (ne smejte se - izrecna želja potomke), za poobedek pa sok iz vsega sadja, ki se valja naokoli, že rahlo načeto in ga je treba porabit.
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton