| MBrando je napisal/a: |
Soooory meni draga Katti-ka A tokrat je ponovno vletela tale dobra ponudba in je zapisano v jedilniku za ta teden ( v kolikor ponovno ne dobim klice presenečenja sredi noči od drage maman, da me zjutraj pobere MAJOR in da pridem na TINJSKO RAZVAJANJE )
Sicer bom zamenjal jelenove zrezke s kurjim paprikašem, ajdovo moko pa za PZ (bodo pa iz samo 1/2 jajčke in sojinega mleka) a ideja ostaja a ne? Seveda kompot!!! MMMM, jabolčni. Nič sladkan, saj imam sladke jabolke, katere spustijo že same po sebi dovolj božansko sladkega "nektarja". Agree? Dodal bom le cimet in klinčke
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
|
Brandek komot plonkaš! Ja, v kompot absulutno cimet, jaz sem dala še malo vanilije, nič sladkorja. Na sliki se ne vidi, je pa not še par češp. Meni je zelo dober iz suhih hrušk.
Na šmornu je marmelada, ko imam pa še tok domače.
Danes sem razmišljala, kako rada prebiram to temo. K vsakemu sporočilu bi lahko kaj zapisala, npr.: kako to dobro zgleda, to smo mi včeraj, kako se to pripravi, plonkam, .... Sem mali odvisneš!
Danes: sama za mizo z rezanci s papriko in solato (iz vrtička) s jajcem in koruzo.

katti