Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

katti je napisal/a:

Star Ljubelj Pri nas še v megli, pri vas pa na kvadrat.

Nočko.

katti

Super Katti...pri nas jih je ka nekaj za sankat....krasen sonček cel dan :)

lp goga

Piščanec v omaki, gratinirana cvetača, solata.

Tinky Binky

goveja juha z rezanci, pizza v več okusih, verjetno še solata (motovilec)

micogica

gogad je napisal/a:

Super Katti...pri nas jih je ka nekaj za sankat....krasen sonček cel dan :)
lp goga

Enx sem se izpod Storžiča, za drugje ne vem.

Kaneleoni iz palačink (če se tako pravilo reče), kitajsko zelje s toplim krompirjem.

katti

Katti, kako narediš tako lepe kanelone? Jaz sem jih vedno na koncu zaprla z zobotrebcem, tvoji pa so tako elegantno zaobljeni na koncu. A si jih ocvrla ali spekla v pečici?

Pr nas pa danes goveja juha z zdrobovimi žličniki, govedina iz juhe, pražen krompir, mehka solata, proti večeru pa še domača pizza.

JJ

Pri nas pa danes: goveja juha, ocvrta jajca po dunajsko, dušena zelenjava in omaka s smetano in topljenim sirom, za posladek flambirane banane s čokolado in sladoledom.

babka1951

Mogoče so zato taki, ker jih naredim tako, da zvijem tam eno tretjino, potem pa na obeh straneh zaviham robove not. In zrolam do konca. Preventivno , da ne bi sir ven stekel. Spnem z dvema zobotrebcema, paniram. Te na sliki so ocvrti.

Lep dan vsem in pestro nedeljo.

katti

Sporočilo je spremenil(a) katti dne 02. 2013 13:30

Aha na konceh jih spenjaš. Tale je iz skrinje, zobotrebec se tud vidi. Fotka bo verjetnop bolj v pomoč:

O babka tole bi tud men pasal.

katti

danes ajdovi žganci, zraven mleko

angie :)

Pri nas danes ričet z domačimi klobasami, za posladek pa jabolčna pita. Prilagam slikico.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti