Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Trixi, piškotke počisti.

Danes: nekaj, čigar izvor imena še ni pojasnjen, še največ variant je v zvezi z javno hišo

finokjo v solati, pomaranče

lp

mzm

Torek: zelenjavna čorbica z rižem in sirova zloženka, ki pa nama ni bila preveč všeč. Mogoče ni bil ta prav sir in nasitna je. Tako, da sva bila bolj na čorbici.

Sreda: palačinke, za namazat pa domači marmeladi- ribezova in mešana, pa kakavov namaz.

Včeraj: pišč. ražnjiči, riž- rižota, motovilec z mešanim fižolom.

katti

Danes: hop v skrinjo in v shrambo. Skutni knedli s kakavovim namazom in svaljki iz istega testa. Omaka je skuhana z borovnicami, brusnicami, marelicami, vinčkom in sladkana z medom. V kozarcu pa še kisel vložen ribez.

Gogad danes sem se sankala v vašem koncu, uganeš kje?

katti

Danes: fižol z ješprenjčkom, tiramisu z jagodami

breskva

Danes,ješpren iz zmrzovalnika ,kranjska klobasa,stročji fižol,zenf(sem se potepala in to je bila hitra izbira)

Milži

katti je napisal/a:

Danes: hop v skrinjo in v shrambo. Skutni knedli s kakavovim namazom in svaljki iz istega testa. Omaka je skuhana z borovnicami, brusnicami, marelicami, vinčkom in sladkana z medom. V kozarcu pa še kisel vložen ribez.

Gogad danes sem se sankala v vašem koncu, uganeš kje?

katti

Katti,pod storžičem? :))

lp goga

Star Ljubelj Pri nas še v megli, pri vas pa na kvadrat.

Nočko.

katti

Pečen vitki som, krompirjeva solata.

Tinky Binky

Danes popečen file osliča, krompir v kosih in blitva, dišeča tržaška omaka in krhlji limone, bilo je preveč dobro. Ribice bi mogla večkrat pripravit, imam v mislih od danes naprej, je prijetna sprememba.

Jutri piščanec "Sezam, odpri se", špageti v omako z dodatkom fete + solata. Sladica bo. Izreden Orehov kolač z čokolado iz baze, pa jabolčni štrudel.

Lp

ursiii

V ponedeljek in torek je bil golaž ( en dan s kruhom, en dan s polento),

sredo je bil ocvrt sv. zrezek in solata,

četrtek je bil junk food - pomfri pečene perutke in solata,

petek  pa zelenjavna juhca.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti