Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj so bili pri nas vsi tako lačni, da sem pekla še palačinke.

Danes kuham po želji najmlajšega- goveja juha z fritati, bololognese omaka, testenine in mešana solata.

Jaz pa bi najraje pizzo iz Parme v Ljubkjani ( so se mi pocedile sline, ko sem brala članek v Nedelu in je oživel spomin na obiske v tej pizzeriji).....ampak je danes zaprta.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

juha goveja (IZ SKRINJE:), pire krompir, kolerabica na omako, ribje palčke, pijana nevesta (spekla bo sestra)

majaos

Sporočilo je spremenil(a) majaos dne 20. 2013 19:57

Včeraj: piščančja obara, rižev narastek

Danes: brokolijeva juha, telečja rolada, krompir iz pečice, motovilec z jajci in za sladico bo panna cotta.

La_Rosa

Danes: špinačnja juha, puran s sirom, potresen z majaronom, pečen krompir, solata, makoveo pecivo.

mamka

Danes: goveja juha z rezanci, pražen krompir, meso iz juhe, kruhov hren in radič s koruzo v solati.

msegov

Kremna zelenjavna juha, smuč (v pečici s smetano in gobicami in krompirjevimi ploščicami), mešana solata, pijana baba s stepeno smetano.

Sonja

NEDELJA:

Goveja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, popečena govedina iz juhe, hrenov zos; zelena solata; košček baklave (prinesla soseda):

Pozdravček!

Danes ostanki od včeraj: francoska solata, telečja pečenka, polnjena paprika, višnjev štrudelj z zdrobom.

Migla

Sporočilo je spremenil(a) Migla dne 20. 2013 14:21

Sporočilo je spremenil(a) Migla dne 20. 2013 14:27

Danes,zelje s fižolom, pražen krompir,pečene piščančje bedra.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti