Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včeraj: pečene puranje nogice v omaki in mlici, prekmurska gibanica danes: sojine polpete in gratinirana zelenjava, zvečer domača pica jutri: kaka pašta Ana
Včeraj je bila lazanja in rdeča pesa. Za večerjo je možek pripravil bolniku dobro govejo juhico. Danes je hči naredila goveji golaž, riž in radič s krompirjem in jajci. Za jutri ne vem, kaj imajo na programu. Pozdravček!
Navadni špageti z bolonez omako, graham špageti z paradižnikovo omako, radič solata. luthien
Danes: špageti s papriko in vratovino v smetanovi omaki, motovilec, za sladico samo malo 70% čokolade (drugega ni pri hiši!) tjas
Danes: juha z zeleno in korenčkom, pleskavice na žaru in krompirjeva solata Jutri: krompirjeva juha in kupljeni tortelini z zelenjavno omako ( korenček, brokoli, paprika ) Lumpica
četrtek: pečeni kremenatli, kisla repa, pire krompir petek: goveja juha s fritati, pečen osličev file, radič s krompirjem sobota: špageti s paradižnikovo omako z zeleno papriko, solata nedelja: goveja juha z rezanci, telečji zrezki s sirom, pečen krompir, paradižnikova solata lp Julija
Pred uro, dve sem izvedela, da bo jutri - RIČET s suhimi rebri. Pozdravček!
Namen za jutri je bil: puranji golaž s papriko na sladkopekoči način in basmati riž... dober namen se je zažgal med mojim čvekanjem na kulinariki (ideja ostaja za prihodnjič). tjas
Lešo kelj (ohrovt) s piletinom. Lidija...
Krvavice, zelje,krompir z ocvirki.....pa rolada ob kavi! ANJA Sporočilo je spremenil(a) anja dne 27. okt 2005 10:29:32

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti