Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mamamia, a se ti jedilnika držiš? Jaz ga namreč tudi sestavim, dokupim sestavine, potem so pa odstopanja na celi črti in na koncu sledi meni v s stilu pospravljanja hladilnika in špajze. Mi enostavno ne rata. Loni Makaroni
torek: za ene goveji golaž, za druge puranje mleto meso z obilico zelenjave v omaki, polnozrnate testenine, radič s krompirjem lp Julija
trek: krompirjev golaž,palačinke namazane z nutelo zraven domači bučni kompot. lp selce selce
juneća juha kuhana junetina pire krumpir paradajz umak Lidija...
Zelenjavna juha, marinirani žrebičkovi zrezki v naravni omaki, krompirjevi kroketi, za posladek pa pijana nevesta ali štrudel MissLady
sreda: zelenjavna enolončnica, ajdov "šmorn" kot priloga, sadje po želji Julija
pileća juha s griz knedlima pečena puretina riža s bučkama krastavci salata burek sa sirom Lidija...
Danes: goveja juha z koruznimi rezanci, dušeni goveji zrezek, žrebičkov zrezek, dušeno zelje z krompirjem nena 55
Kisla repa s pečenicami, pražen krompir in ombolo v omaki. Anamarija
sreda: grenadirmarš, radič s krompirjem četrtek: špageti z omako(kuha moj mož), radič s krompirjem miha-ela

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti