Danes: Pri nas spet juhica, tokrat spet piščanec od silvestra, stročji fižol, korenje, zelena, koruza, verjetno še kaj in seveda zelišča in začimbe.
Danes: Pri nas spet juhica, tokrat spet piščanec od silvestra, stročji fižol, korenje, zelena, koruza, verjetno še kaj in seveda zelišča in začimbe.
Goveja juha, tenstan krompir, meso iz juhe, motovilec s fižolom in koruzo
babka1951Včeraj ,obara z ovčjim mesom,solata.
Danes,(mož)včerajšno obaro, žgance,zame repa ,hrenovka in žganci.
MilžiVčeraj kisla repa, pire krompir, svinjska pečenka po receptu dragičke ( med, balzamični kis, paprika....odlično)
Danes goveja juha, ocvrt piščanec, telečji dunajski, pražen krompir, zeljna solata z zeleno
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes greva na kosilo k tašči na piščančka in krompir.
Včeraj pa sva imela za kosilo juho iz krompirja in gob. ![]()
Nato pa gratinirane palačinke z domačo skuto ![]()
![]()
Zvečer pa filmi in pistacija.
marecDanes: vampi, jog. pecivo s sadjem (jabolka, slive)
NEDELJA:
Zdrobova juha z jajčkom; vratovina v omaki z mletimi jurčki, testo nadevano z gorgonzolo (nekaj kot žlikrofi); "štrucar" s fižolom:

Pozdravček!
Ej.maja, kakšni so ti to vampi s testeninami, tega še nisem videl?
danes pri meni:
Spomnil sem se onega, vratija se Šime. Gdi je bija? V Avstraliji. Pol se seveda zbrali kamerati in sprašujejo: a si vidio kengura? Vidio. Pa kakav je? Ah, riba ko riba.
![]()
@majaos, mene tud firbcajo tvoji vampi ![]()
Danes: nedolžna pririna mineštra
in nekaj neznanega imena, a zato nič manj odličnega okusa
lp, hočem zimo ![]()
Ežoju in miški: vampi so bili zelo dobri :) Pa itak vedno malo priredim recepte (kam pa pridemo brez domišljije), tako sem še malo zgostila jed. Ukučani so pohvalili![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Dušeno sladko zelje