Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Odmrznjeni ostanki na sveže kuhanih spagetih in zelenjava.

Včeraj in predvčerajšnjim: Puljenje las. 

Še en dan prej: Službena božična zabava v italijanskem jointu. Ta druga bo prešpricana. 

Jutri nekaj mehiškega. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 15.dec 2012 01:01

Prijateljica iz doline, je v naš hrib prinesla domače koline.

Danes bodo krvavice in krompirjeva solata

babka1951

Ne velaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mygrace

Mygrace, saj sem ji jaz iz našega kokošnjaka dala pa jajčka

babka1951

Ni je čez CVETAČO!!! PURE WHITE,na zobek, preko pa EN ČINKEN fra.masla. JOOOOOOOJ, sem nor na njo. Naslednjo obvezno da jo posadim doma!!!

Kaj pa zraven? Kakor komu. Meni zelenjava zadnje tedne tak paše, da je joj...
Ena fajna ponev popražene čebule in česna, ter podušenega graheca,pora,rdeče paprike, koruze, korenčka in zelenih oliv.
Peteršilj, poper in malo čilija pa zadevo naredijo ein piserl bolj zanimivo.
UNITED COLORS OF BENETTON na krožniku!!! :>>>>>>

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes polnozrnati špageti, mesna omaka, solata.

msegov

Danes: goveja juha z ribano kašo, pražen krompir, govedina iz juhe in kristalka  Je pasala po vsem tem radiču in pesi

Za sladico je še nekaj piškotov, (ki gredo prav prehitro, bo treba kmalu spet pečt) zame in za dragega pa kino, potem pa še prijetno druženje ob dobri glasbi in

JJ

Solata iz leče in paprike, kruhki z avokadom, Popoldne pa piškoti (tisti ki se ponesrečijo, ostali bodo za darilo)

aby

danes: juha iz sv. hrbta z rezanci, mix solata (štrucar, jajčka, sir, korenje, tuna), kavica, slivov kompot

majaos

brokolijeva juha, kvinoja z zelenjavo ter zelena solata (za eno paradižnik, za drugega papriko)

Mamka Bršljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti