Danes trakci iz svinjske ribice z zelenjavo v voku, piščanec z arašidi, hrustljav piščanec, basmati riž, kumarična solata, solata iz kalčkov
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes trakci iz svinjske ribice z zelenjavo v voku, piščanec z arašidi, hrustljav piščanec, basmati riž, kumarična solata, solata iz kalčkov
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
![]()
danes sem se (spet) lotila Jamiejevega recepta iz ta nove knjige, tokrat Chilli con carne z bulgurjem in sem ves čas cvikala, kako bosta to moja 4 in 3 letnika jedla, ker je notri garam masala pa koreander, pa še bulgur sem jima podturila kot kuskus :D in na najino veliko presenečenje, sta pojedla vse in še repete!! juhu, ponosna mami :D
Mamka Bršljanka
gobova juha,
ajdova kaša z jurčki,
goveja pečenka v omaki
(http://www.kulinarika.net/recepti/4387/mesne-jedi/govej),
dušena zelenjava
(http://www.kulinarika.net/recepti/11529/predjedi/dusene)
endivija in radič
Balenka![]()
Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 16.dec 2012 17:27
Danes, korenčkova juha,pečen piščanec s krompitjem(pečeno v pečici) rdeča pesa.Za posladek
in slastne nušine rezine.
Mi2 dons pri mami. Juha z ribano kašo, pire krompir, piščančji dunajc, solata.
Sladkamo se pa že cel dan z bountyji in žepki.
Včeraj pica.

Mama Bršljanka, tole je pa videti slastno! Izdaš recept?
Danes: pohan piščančji file, ajdova kaša z zelenjava, mešana solata (paradižnik, paprika, kumara, čičerika)
breskva
Danes je bilo kosilo na samopostrežni način v restavraciji zunaj. Postrežeš si sam, poješ kar želiš in lahko si vzameš kolikor pač gre na krožnik. Posameznemu kosilu pripada goveja ali zelenjavna juha, več različnih glavnih jedi in prilog, mala solata iz solatnega bara in nedeljska sladica.
Meni je bilo super in sem zelo uživala, mož pa malo manj ![]()
pozno kosilo oz. večerja: juha, goveji zrezki v omaki, solata, pa še kokice ( triurni welness v prelepi kolpski dolini je bil zelo sproščujoč in tudi izčrpajoč ![]()
| RadaJem je napisal/a: |
Mama Bršljanka, tole je pa videti slastno! Izdaš recept?
|
imaš ZS, ker ne vem, kako je, če objavljaš recept, ki ni tvoj ;)
Mamka BršljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Galette z zelenjavo