Danes goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, zelena solata
Nekateri si zraven želijo hrenovko. Jaz pa bom papaline.
Posladek bodo rumove kroglice.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, zelena solata
Nekateri si zraven želijo hrenovko. Jaz pa bom papaline.
Posladek bodo rumove kroglice.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPri nas bo juha iz zelenjave iz domačega hladilnika (pa ne zadnja letos), pa krpice z omako iz breskev (tudi omaka iz hladilnika)
pirnicaFilane paprike in zraven kruh, zdaj grem pa pečt medenjake..
angie :)Danes za kosilo:
gobova juha, ajdovi žganci
sladica:
kavica , nekaj piškotov domačih narejeni na mašino
dolenc52Danes:
Dobil bueljke ( kartonske ) vina. Feliz!
Drugač, para almuerzo, polo asado, triga de sarracena, aceitunas ( negro ), hongo, pimiento ( verde con ajo ) ............ uf, me je zaneslo na vaško narečje, ma, saj se vidi.
![]()
Danes pri nas: ocvrti fileji osliča, pire krompir, solata.
msegovkuhali domači: mrežna pečenka, pečen krompir, široki rezanci, solata (štrucar)
majaosDanes: svedri, zelenjavno mesna polivka in pečena paprika
babka1951 sline se mi cedijo ![]()
![]()
otroka sta danes v varstvu in sem si lahko dala duška. Naredila Jamiev Sizzling beef steak and hoi sin prawns& noodle bowls iz njegove nove serije. Kosilo, ki ga moja malčka ne bi jedla (čili, ingver, hoi sin, sojina omaka, kozice, koreander, five spice ... ), midva sva pa zmazala v par minutah. njam,njam :D. bom še kdaj naredila ;)
Mamka BršljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vitlof s sirom

Korenčkova juha