Danes: kurja juha z rezanci, goveji zrezki v omaki, široki rezanci, zelen radič s krompirjem ter![]()
.
lp
Danes: kurja juha z rezanci, goveji zrezki v omaki, široki rezanci, zelen radič s krompirjem ter![]()
.
lp
goveja juha z rezanci, testenine in krompir v kosih, omak od včeraj, pečen piščanec, zelena solata, sladoled
BalenkaDanes v piceriji- kraško in solato;
popoldne pa tale dobrota (delala včeraj):

Danes: pohan piščančji file, ajdova kaša z zelenjava, mešana solata (paradižnik, paprika, kumara, čičerika), domači piškoti,
,
, ![]()
Brez fotk, samo jedilnik:
gobova juha (sami jurčki); jurčki z jajci; pečeni jurčki preliti s česnom in peteršiljem (samo en si je to zaželel); piščanec, pečen v pečici skupaj s krompirjem (da sem tačas vse te gobe spravila pod streho), polna skleda motovilca s česnom.
mamamiadanes smo kar vsi vegetarijansko kosili :
pa lep dan ;) menola
danes: piščančji zrezek, pečene bučke, bela polenta s sirom
mali kuharDanes nedeljsko kosilo: goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, gobova omaka, govedina iz juhe, motovilec.
Za posladek: bučni štrudelj.
rosieDanes sem sama in grem k mami na filane paprike in pire ![]()
Pa lep dan vsem![]()
![]()
![]()
včeraj: goveja juha, tenstan krompir, pohan melancan, solata, jogurtovo pecivo
danes: pasulj, zelje v solati, kompot
jutri: boranja, polenta, solata, puding
leraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Najboljši limonini razpokančki