Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: Zeljanta solata. Bo kar večx na spisku v prihodnjih dnevih

Danes: Včeraj pečen prebranac. Bo za 2 dni, oz. bom nesel polovico staršem. Plemenit pa sem, plemenit...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

cochon de lait = odojek

beignet = ocvrtek

Ti nam pa delaš gušte, Vanja! Predpostavljam, da uživata v cajunskih dobrotah, napiši še kaj več, prosim. Bo mogoče še kakšna fotografija?

nola

Sporočilo je spremenil(a) nola dne 28. 2012 07:18

Pohane marele

ANJA

Goveja juha, krompirjevo-mesna musaka, kumare v solati, jabolčni kompot, vse se še kuha......

Lep dan vsem

babka1951

Danes rižota z mesom in grahom, solata. Posladek proti večeru: sladek mošt, prvi pečen kostanj letos. Sem ga že navsezgodaj nabirala .... komaj čakam da ga spečemo!

msegov

PETEK:

Česnova juhica s popečenim kruhom; pečene marinirane perutničke, pečen krompir; zelena solata:

Pozdravček!

Danes bo zelenjavna rižota z pridihom piščančka, paradižnikova solata.

tanjaj

Glihkar sem se odločila, da bodo postrvi, verjetno z radičevo solato s fižolom in ena priloga (riž/kvinoja/krompir). Zgodnja, ane :)

rag_doll

Danes: za 1/3 družine ocvrte marele, za drugo 1/3 sataraš (ki sem ga morala vzeti iz skrinje, da sem naredila prostor za gobe), za ostale široki rezanci z gobovo omako, za vse pa radič v solati s fižolom.

rosie

Pri nama pa rižota z jurčki in zelena solata.

Božansko.

Bo treba kmalu ponovit vajo.

irena66

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti