Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: v pečici pečena škarpena, blitva s krompirjem, paradižnikova solata.

rosie

Danes: kurja juha z ribano kašo, pečen krompir, dušena blitva, pečen sv.vrat in .

lp

irenakr

Danes sem mislil naredit hojladri  zavitek po tem receptu:

http://www.petitchef.es/recetas/plato/empanada-de-hoj

pa se mi ni ljubilo.

Torej, danes:

Ma ne, niso ribe za kosilo, ribe imajo kosilo, pa to sploh ni vaški ribnik, vse mi boste zamešali. Pa sploh, kako se to našlo tukaj, to mi je fotoaparat zgrešil krožnik.

Torej  tretjič ( v tretje gre rado ) danes: čorba od blitve (............ korenčka, buče ), planirana včeraj:

ežoj

Ežoj, si pozabil ono zeleno reč poštupat gor? saj veš, koromač, al kaj je že, no, vem, da ni trobelika, je pa neka njena bližnja žlahta.

Danes pri nas nismo kuhali, so nam kuhali drugi. Jutri nekja iz vrtnih zalog, izbira še ni dokončna. Je pač poletje. 

rimljanka

Danes skutni cmoki z marelico,

Jutri pa peresniki z gorgonzolo + paradižnikova solatka.

lep ostanek večera :) !!

ursiii

Danes: puranji zrezki v omaki, njoki s skuto in špinačo, pesa v solati

breskva

Danes:

skleda paradižnika, kumar in čebule v solati, kruh, vino, voda

Pridiga o morski hrani in strah pred mrzlico sta očitno naredila svoje.

lp

mzm

evo po dolgem casu se javljam danes smo imeli za kosilo polnjeno papriko,pire in paradiznikovo solato.

sabinčica

solata, solata, solata...dnevno, mesečno. Se ne predam. Ali mi začne iz ušes rasti cvetača ali pa me prej zvije od same zelenjave.
We shall see

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj obilno pohvaljena pasta karbonara in velika skleda šopske solate. Za sladico zmrznjeno mini grozdje. Je spet v sezoni. :)

Danes popečena poleta, prelita z marinara omako, popravljeno s papriko! Potreseno s sirom. Ponovitev solate in sladice od včeraj. Obvezen sprehod, bi bil greh, če bi ga izpustili, ko je vreme taakoo lepo.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti