Danes: v pečici pečena škarpena, blitva s krompirjem, paradižnikova solata.
rosie
Rižek v poletni solati
Danes: v pečici pečena škarpena, blitva s krompirjem, paradižnikova solata.
rosieDanes: kurja juha z ribano kašo, pečen krompir, dušena blitva, pečen sv.vrat in
.
lp
Danes sem mislil naredit hojladri zavitek po tem receptu:
http://www.petitchef.es/recetas/plato/empanada-de-hoj
pa se mi ni ljubilo.
Torej, danes:
Ma ne, niso ribe za kosilo, ribe imajo kosilo, pa to sploh ni vaški ribnik, vse mi boste zamešali. Pa sploh, kako se to našlo tukaj, to mi je fotoaparat zgrešil krožnik.
Torej tretjič ( v tretje gre rado ) danes: čorba od blitve (............ korenčka, buče ), planirana včeraj:
![]()
Ežoj, si pozabil ono zeleno reč poštupat gor? saj veš, koromač, al kaj je že, no, vem, da ni trobelika, je pa neka njena bližnja žlahta.
Danes pri nas nismo kuhali, so nam kuhali drugi. Jutri nekja iz vrtnih zalog, izbira še ni dokončna. Je pač poletje.
Danes skutni cmoki z marelico,
Jutri pa peresniki z gorgonzolo + paradižnikova solatka.
lep ostanek večera :) !!
ursiiiDanes: puranji zrezki v omaki, njoki s skuto in špinačo, pesa v solati
breskva
Danes:
skleda paradižnika, kumar in čebule v solati, kruh, vino, voda
Pridiga o morski hrani in strah pred
mrzlico sta očitno naredila svoje.
lp![]()
evo po dolgem casu se javljam danes smo imeli za kosilo polnjeno papriko,pire in paradiznikovo solato.
sabinčicasolata, solata, solata...dnevno, mesečno
. Se ne predam
. Ali mi začne iz ušes rasti cvetača ali pa me prej zvije od same zelenjave. ![]()
We shall see![]()
Včeraj obilno pohvaljena pasta karbonara in velika skleda šopske solate. Za sladico zmrznjeno mini grozdje. Je spet v sezoni. :)
Danes popečena poleta, prelita z marinara omako, popravljeno s papriko! Potreseno s sirom. Ponovitev solate in sladice od včeraj. Obvezen sprehod, bi bil greh, če bi ga izpustili, ko je vreme taakoo lepo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Zdrava orehova potica