Danes svinjska pečenka, knedeljčki, solata. Za posladkat pa orehovo-bananin kolač. Se že peče ... :)
msegov
Tajska rdeča curry pasta
Danes svinjska pečenka, knedeljčki, solata. Za posladkat pa orehovo-bananin kolač. Se že peče ... :)
msegovNEDELJA:
Pražena riba, pečen fižol s krompirjem na poru, zelena solata; slani zvitki:

Pozdravček!
Danes pri nas,juha,piščančja bedra ,sv.rebra,pečen krompir,zelena solata.Popoldan za posladek,jabolčni zavitek,ledena kava in jamranje kako je vroče.
Milžidanes: riž, puran in špinača
mali kuharDanes:
Meso je od včeraj, pogreto v mikrovalovni, grah je domači, riž tudi ( ampak na tajskem ).
Ne moreš verjamet, kolk so ljudje v naši vasi žleht: govori se, da bojo predlagali, da me izključijo iz kluba ljubiteljev vina, ker sem že dvakrat objavil sliko kosila, brez da bi imel kozarec vina!![]()
Jaz pa klime nimam, sem kar zunaj sedel, s mrzlim pivom in jamral: uf, uf, kolk je vroče, kdo bo tole zdržal![]()
Pa, drugače mzm, zmenimo se s sovaščanko pri meni, da pripravi tisto mačko, jaz dam mačko ( sam fental je jaz ne bom, naj to sovaščanka sama uredi )![]()
ežoj
Pa še me zanima: a rosie sama fenta tiste golobice, ali pa jih take kupi?![]()
ežoj
Danes pri nas: zelenjavna mineštra (čebula, bob, fižoleti, grah, kumare, bučke, paradižnik, blitva, korenje)
skleda zelene solate z mozzarello, paradižnikom, kumaro, po želji ovčji sir in teran
@ežoj, zmenjeno, prinesem pse, pske ![]()
![]()
lp
mzm
ežoj. čisto sama jih fentam, si moreš mislit!
Ženske smo pač precej bolj spretne, saj vidiš svojo sovaščanko, kako ji gredo stvari od rok.![]()
![]()
Danes pri nas: piščančja nabodalca z zelenjavo, vratovina, hrenovke in pasja radost, bučke in jajčevci, vse na žaru. Za povrh še pehtranova potica, rabarbarin kompot, hladno pivce, otroci so pa kar vodo pili.
rosieBučni polpeti, rižota, solata,
,
,čokoladni piškoti, ![]()
@ežoj, zmenjeno, prinesem pse, pske ![]()
![]()
lp
mzm[/citat]
A so pri vas še pski, pri nas so šli že pred kakšnim mesecem v cvet.
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom