pražena jetrca, v kosih krompir in paprika v kisu
Balenka
pražena jetrca, v kosih krompir in paprika v kisu
Balenka
Danes bodo čičerikini polpetki in solata. Nisem se še odločila a bo samo zelena, al kej mešanega. Hmmm?
Če bo kateremu od družinskih članov prijala juha mamo pa tud še malo paradižnikove, pa malo grahove.
Danes imamo pa čist zeleni dan.
lp,
Katarina80PETEK:
Čevapčiči, pečen krompir, pečena paprika posuta s česnom; zelena solata z mlado čebulo; jagode:

Pozdravček!
Musaka, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPolnozrnati špageti, mesne kroglice v omaki, solata.
Tinky BinkyPiščančja obara z žličniki.
rosieDanes se mi neki ni ljubilo nič posebnega ( ja, ko se neha pouk, se študentje včasih polenijo
):
Kot rečeno, danes smo si privoščili prvi ocvrt bezeg letos. Njaaammmm :) Zraven pa skledo zelene solate.
msegovdanes: zrezki v smetanovi omaki, kroketi, jaz sem jedla v službi: pizza bianca z gobicami( sir, mocarella,brie sir,feta sir, kisla smetana, skuta, praženi jurčki)
za vikend imamo tekmovanje in bomo kuhali naslednje:
sobota: ombolo na žaru s sirom, mlad krompir, skutno-breskova krostata
nedelja: čevapčiči v lepinji s sirom, morda kakšna solata
predvsem velikoooo mrzle vode in upajmo da po koncu tekmovanja še šampanjec :)))
lp
ledenka_| irenakr je napisal/a: |
Danes: kurja juha z rezanci, sladko zelje, pečena hrenovka in pire krompir. lp
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom