Danes pečen puranji zrezek, pečen krompir, za oblogo gora brokolija in korenčka + domača zelena solata, za sladico pa zmrznjena rolada![]()

Rogljič Croque Madame
Danes pečen puranji zrezek, pečen krompir, za oblogo gora brokolija in korenčka + domača zelena solata, za sladico pa zmrznjena rolada![]()
Mišzmoke, jaz bi tudi tvoje cepivo. Pa brez zamere, sem se prav nasmejala,
jana 07
Po protokolu današnjega dne prvomajski golaž(doma narejen), domač kruh, ki sem ga dobila od mame. Zraven pa ne sladek ne slan skuten štrudelj.
Jutri pa piknik, kar bomo dobili v trgovini, zreven solata s česnovim sirom, popečenimi beluši in še kakšna dobrota. A ja pa sveža čebula ne sme manjkat.
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
včeraj smo imeli piknik:
-paradižnikova solata z mocarelo
-čevapčiči in piščančja nabodala
-šparglji in bučke na žaru
-domač kruh
-pecivo
danes:
-domača solata
-mlad krompir, domač-prvič letos
-domače jagode
lp
ledenka_SREDA:
Juhica iz govejega repa; ravijoli, piščančji želodčki praženi na čebuli in poru, z dodatkom čemaža; kisla paprika:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 02. 2012 12:57SREDA:
haše omaka, polnozrnati svedrčki, zelena solata s paradižnikom, orehova rolada s kislo smetano in banano.
msegovVčeraj: goveja juha z rezanci (tudi pri nas niti slučajno ne tazadnja do jeseni), pomfri, pariški piščančji zrezki, zelena solata
Danes bo nekaj na temo šparglji, samo ne vem še kaj.
BalenkaDanes pri nas:
- čemaževa juhica, okrašena s čemaževimi cvetki...kolk so cortkani!
- mlad krompir, skuhan z olupkom, zabeljen z drobtinicami na maslu in sveže nasekljanim divjejaneževim perjem
- rodič, seveda primo tajo, z rdečimi redkvicami in nekim plevelom, niti imena ne vem, ni važno, važno, da je dobro, četudi ni neki brend (razmišljam, da plevel okvalificiram kot intelektualno lastnino
)
- meso? Bo treba počasi spremeniti miselnost...
- vinček, da pozabim![]()
- aspirin in magnezij, preventivno
Poobedek.
- nekaj cepiva na suho je še ostalo
Posladek:
- licentia poetica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Pri nas pa segedin iz zamrzovalne skrinje, pire krompir.
Poobedek - petnajst minut mižanja v ležečem položaju.
rrr
Pri nas: riž z zelenjavno omakco, pečene bučke in jajčevci, solata.
Poobedek: jabolčno - rabarbarin kompot.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Bovla z metuljčki