Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dušene kumare, pire krompir, zelenjavni polpeti (čebula, fižol, bučka, jajce, parmezan, pirina moka), zelena solata s češnjevim paradižnikom, skutin zavitek s pehtranom.
sreda: svinjski vrat na žaru, dušen ohrovt, v kosih krompir, paradižnikova solata četrtek: golaž, polenta, zelena solata Julija
Zelenjavna enolončnica z ovsenimi kosmiči, borovničev zavitek. LP, Stanka
Zelenjavna enolončnica iz leče, pora in ohrovta, domač krompirjev kruh. Vesna Milek Recko
Tole sicer ni jedilnik, bi pa tebe Vesna prosila, da mi zaupaš recept za krompirjev kruh. V naprej hvala! No, zdaj pa še petkov jedilnik: rižota s svinjino in grahom, zelena solata s paradižnikom, za posladek pa domače šamšnite (recept iz baze) Julija
Julya najlepša hvala za zaupani recept Enkrat te dni ga bom preizkusila in vam sporočila ali mi je všeč - v kar pa sploh ne dvomim. Lep dan še naprej, Lucija
zelenjavni zavitek z rukolino majonezo. škarpine pečene v foliji Lisa
Včeraj: polenta, golaž in paradižnikova solata Danes: korenčkova juha z zdrobom, pohani puranovi zrezki ( mamina želja ), tenstan krompir, bučke v prikuhi in solata iz stročjega fižola. Jutri: goveja juhica z ajdovimi cmoki, kuhana govedina v omaki iz stročjega fižola Lumpica
Danes: domač sirov burek, zelena solata, nekateri pa jogurt Jutri: goveja juha z rezanci, dunajski zrezki (kaj hočem, otroci so si ga zaželeli, saj sicer ne poham prav pogosto), krompir s stočjim fižolom ( zabeljeno z olivnim oljem, posuto s peteršiljem), paradižnikova solata Julija
Lijep pozdrav svima vama! Prvi dan nakon povratka s godišnjeg odmora (s Bohinjskog jezera) kuhinja je zamirišala po pilećoj juhici, pečenicama, prepečenim hrenovkama i jajcima pečenim na oko. Uz to puter štanglice (maslene štručke - zapamtila sam jer smo ih jeli svaki dan) i čaša crnog vina. Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti