Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

piščančja juha z veliko zelenjave, krompirjevi cmoki z mareličnim nadevom (zadnji iz skrinje), kompot lp dome
včeraj: paradižnikova juha z rižem, piščančji fileji na žaru, pire krompir, kumarična omaka in skleda zelene solate. danes: zelenjavna juha in palačinke lp, kajica Kajica
lUMPICA, KAKO NAREDIS BUCKE V PIVSKEM TESTU? Maja
danes: polpeti iz bučk, korenčka in piščančjega fileja, pečen krompir, solata Julija
Zelenjavne polnjene paprike, mesne polnjene paprike, pire krompir, zelena solata.
Pečena puretina s krumpirima, zelje salata s bučinim uljem. Lidija...
petek: pašta fižol, kuhana prekajena krača, endivija s krompirjem Je pač tako mraz, da takole kosilo kar prija. Lidija, zadaj pa kmalu prideš v naše kraje, kajne. Upam, da ti bo vreme bolj naklonjeno. Veš pri nas pravimo, da ima dež v Bohinju mlade. LP Julija
Pasulj s prekajenimi parklji, sirovi rogljički, bučkin kompot. LP, Stanka
Pileća juhica s rezancima, pržena štuka, umak od peršina, češnjaka i maslinovog ulja (toč), krumpir salata, paradajz, paprika, krastavci i luk preliveni dresssingom. E, tako, mile moje! Polako završavam s pakiranjem i pripremama i sutra ujutro krećem u vaše krajeve. Ostajte mi dobro, fino kuhajte i papajte, pa se čujemo za nekih 10-ak dana. Lijep pozdrav svima vama! Lidija...
danes: špageti a la puttanesca jutri: stročji fižol s kislo smetano, za sladico skutine ledene kocke (danes zvečer spečene) nedelja: piknik in vse kar sodi zraven :) LP Zala Sporočilo je spremenil(a) _ZALA_ dne 12. avg 2005 22:27:43

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti