Pri nas: pečene sardele, krompirjeva solata,![]()

Svedri s parmezanovo kremo
Pri nas: pečene sardele, krompirjeva solata,![]()
Pri nas danes ričet s klobaso,regrat s krompirjem. Jutri bodo zadnje krvavice in dušeno zelje.
MilžiSREDA:
Piščančja juhica z domačimi rezanci; piščančji paprikaš, skutno-zdrobovi cmoki; zelena solata:

Pozdravček!
včeraj: segedin, kruh
Danes: pašta fižol
Jutri: mesna lazanja, regrat v solati
tanjajza mesojede: -svinjska ribica
-pomfri
za vegije: -tuna
lp
ledenka_Polnozrnati makaroni s špargljevo omako![]()
Včeraj zapečenI makaroni z zelenjavo in mletim mesom, zelena solata
Danes pa mi diši po nedeljskem kosilu, zato juham govejo juho, zraven bo pražen krompir, meso iz juhe, piščančji kosi,brokoli na sopari, mešana solata, pa zadnji kos ribezove pite
Jutri pospravljam zamzovalnik, zato najprej goveja juha, domači njoki, mesna omaka, solata
V petek pa zelenjavna juha in palačinke.
V soboto filane paprike, pire krompir, solata. Mami bo spekla orehovo potico, jaz pa domač kruh.
Nedelja- velikonočni zajtrk, pozno kosilo- goveja juha, testenine s paradižnikovo omako za lačne, solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Pri meni danes:
............. ma kakšna simfonija neki, brez rib ni ne simfonije ne rapsodije.............. pa, da ne bo kdo imel kašne misli pokvarjene, ................. sram vas bodi, v kot in se sramovat ( kot bi rekla una iz litlefirelanda )!
ežoj...v kot in se sramovat, ampak klečat na koruzo.
Lej-lej, danes je pa tabelo.
Pozdravček!
Noža nimaš, Ežoj! Povej hitr, kako bož jedel zdaj to?
Sem že v kotu![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Jajčevci s sirom na veganski način