Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas: pečene sardele, krompirjeva solata,

rosie

Pri nas danes ričet s klobaso,regrat s krompirjem. Jutri bodo zadnje krvavice in dušeno zelje.

Milži

SREDA:

Piščančja juhica z domačimi rezanci; piščančji paprikaš, skutno-zdrobovi cmoki; zelena solata:

Pozdravček!

včeraj: segedin, kruh

Danes: pašta fižol

Jutri: mesna lazanja, regrat v solati

tanjaj

za mesojede: -svinjska ribica

-pomfri

za vegije: -tuna

lp

ledenka_

Polnozrnati makaroni s špargljevo omako

ANJA

Včeraj zapečenI makaroni z zelenjavo in mletim mesom, zelena solata

Danes pa mi diši po nedeljskem kosilu, zato juham govejo juho, zraven bo pražen krompir, meso iz juhe, piščančji kosi,brokoli na sopari,  mešana solata, pa zadnji kos ribezove pite

Jutri pospravljam zamzovalnik, zato najprej goveja juha, domači njoki, mesna omaka, solata

V petek pa zelenjavna juha in palačinke. 

V soboto filane paprike, pire krompir, solata. Mami bo spekla orehovo potico, jaz pa domač kruh.

Nedelja- velikonočni zajtrk, pozno kosilo- goveja juha, testenine s paradižnikovo omako za  lačne, solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri meni danes:

............. ma kakšna simfonija neki, brez rib ni ne simfonije ne rapsodije.............. pa, da ne bo kdo imel kašne misli pokvarjene, ................. sram vas bodi, v kot in se sramovat ( kot bi rekla una iz litlefirelanda )!

ežoj

...v kot in se sramovat, ampak klečat na koruzo.

Lej-lej, danes je pa tabelo.

Pozdravček!

Noža nimaš, Ežoj! Povej hitr, kako bož jedel zdaj to?

Sem že v kotu

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti