Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pečene postrvi, dušene bučke s česnom in peteršiljem, maslen kropmir s peteršiljem, radič v solati, kozarec rdečega vina :)......LP Zala
včeraj: testenine s paradižnikovo omako z veliko bazilike, zraven pa skleda zelene solate danes: zelenjavna mineštra (soja, leča...) in kokosove rezine iz baze jutri?? lp vsem Kajica
Danes: Školjke na buzaro. MNJAM! + ledena kava Ana
Panirane bučke, paniran piščanec, z maslom in peteršiljem zabeljen krompir, zelena solata. LP, Stanka
ideja za kosilo: piščančji medaljončki (že pripravljeni - kupljeni v trgovini), kruh, zelena solata, ananasov kompot. matejck
Včeraj: polnjene paprike s paradižnikovim prelivom (paradižnik s česnom, oljčnim oljem in baziliko), solata Danes: goveja juhica, govedina z juhe, hren, solata s stročjega fižola burbonka
riži-biži (rižota z garhom), paradižnikova solata pa lubenica za posladek Jaz pa veliko čaja z limonco, ker sem nahodna 300 na uro. O, poletje kje si????????????????? Julija
Za ručak omlet sa šunkom, salata s dressingom (krastavci, paprika i luk), kruh, a za večeru dagnje na buzaru, pečene ovčice, blitva, vinčeko, kremšnite, hladna lubenica... njami! Lidija...
Včeraj: Pečen krompir z panceto, bučke v pivskem testu in paradižnikova solata Danes: juha z ribano kašo, bučke z sirom in solata iz bučk Pripravljam ( bom začela ) goljufivi štrudelj od Dragičke Jutri: juha z jajčkom, peperonata z kruhom in upam da štrudelj Lumpica
Rižota s šampinjoni, rdečim vinom in parmezanom, paradižnikova solata s papriko.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti