Mbrando, krače ni bilo ?
Včeraj: v pečici pečene frfotavke, na grobo narezano rumeno in rdeče korenje, bučka, čebula, cvetača, regrat v solati
Danes: pizza (čebula, hrenovke, čili za odrasle), solata
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
Mbrando, krače ni bilo ?
Včeraj: v pečici pečene frfotavke, na grobo narezano rumeno in rdeče korenje, bučka, čebula, cvetača, regrat v solati
Danes: pizza (čebula, hrenovke, čili za odrasle), solata
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
kroki: Ne, je mama tole izbrala. Na kračo pa za očetov rd :)
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---Včeraj pečene perutke in skleda regrata s krompirjem, danes zelenjavna juhca.
mejačkadanes:zrezki v smetanovi omaki, riž
zame pa vložena rdeča pesa, 2 hruški
lp
ledenka_Danes: mesne kroglice v paradižnikovi omaki, pire, solata.
rosieDanes bujta repa, hrenovke, za večerjo solata: motovilec, rukola, kitajsko zelje, treviso radič,popečen kuhan pršut
jutri bo pa repa s pirejem
tabuDanes: kuhana cvetača s prepraženimi drobtinami in krofe s katerimi me je danes presenetila svakinja, ker ve da so mi njeni najboljši na svetu. Zlata je.
Lep praznik žena vsem ženskam in lp.
Vceraj goveja juha z vlivanci, metuljčki z mesno in paradižnikovo omako, regrat
Danes musaka, regrat, tortica, jagode, penina, sladoled
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj želodčki v omaki, pire krompir in solata
Danes kisla repa, krvavice njami
berny134Danes: piščančji paprikaš s korenčkom, skutni njoki, radič s koruzo (zadni iz vrta)
Vsem ženskam lep parznik ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Ajdov kruh z orehi