Danes na žaru pečen puranji zrezek na posteljici iz popečene zelenjave. Solata. Za sladico bi pa pasalo kaj čokoladnega, ampak iz te moke ne bo kruha ...
msegov
Beljakovi vetrci s kremnim polnilom
Danes na žaru pečen puranji zrezek na posteljici iz popečene zelenjave. Solata. Za sladico bi pa pasalo kaj čokoladnega, ampak iz te moke ne bo kruha ...
msegovDanes:
- nekaj koleščkov dobre domače salame, tritikalin kruh, pečen česen in požirek vinca za predjed
- ostanki juhe od včeraj, podaljšani z "Argo kocko"
- polpeti iz ovsenih kosmičev, sojinih mrvic itd.......
- skledurina zeleno rdeče solate
- pomaranče, čaj, vino......
Posladek:
- delo kliče
Poposladek:
- opravljeno delo
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Grahova godla (kak se reče temu po slovensko?) - kuhan fižol, čebula, testenine itd.
Začetnicakrompirjev golaž, kruh
zame:gibanica
jutri gremo na praznovanje rojstnega dneva zato nevem kaj se bo jedlo(bo pa pozno kosilo)
za jutri grem pečt torto
lp
ledenka_SREDA:
Kremna zelenjavna juhica; puranji zrezek v korenčkovi omaki, kuhani štruklji; zelena solata:

Pozdravček!
Danes smo imeli pečene sardele in skledo radiča s toplim krompirjem, ![]()
Danes: skutni kruhovi cmoki, pečen piščanec, sataraš, radič z jajci
Miška, kar pogosto pripraviš cikorijo, če prav vem. Meni je to zelo dobro, a ti jo imaš v skrinji, ali pa je samo jaz ne vidim v trgovinah.
Pri nas polpeti, on zeleno solato, jaz prvo peščico regrata.
mejačkamejačka, ne, vedno uporabim svežo cikorijo, trgovine so kar založene z njo, pa še mesto se nam je povečalo, tako, da z oskrbo ni problema, hehe
Danes smo jedli pirine peresnike z omako iz rikote in pelatov, verjemite, ni za okol kazat
,
skleda svežega zelja v solati in pomaranče.
lp
mzm
Včeraj solata iz leče, zelene paprike, pora in sira, zraven kos pumpernickla.
abyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Rezanci Barilla s slanino in gobami