Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Začetnica kaj za vraga te je prijelo, da si nehala piti kavo?Saj človek težko reče dobro jutro, če ne spije prej en dober kafe.

Pri nas za kosilo segedin golaž, obličnat krompir, skutine palačinke in kompot.Prej nisem mogla delati, ker sem bila lačna, sedaj pa zopet ne morem, ker sem preveč sita

Sporočilo je spremenil(a) vikica dne 28. 2012 15:14

Sporočilo je spremenil(a) vikica dne 28. 2012 15:15

Ne začetnica, jaz sem nehala piti kavo. In to zato, ker se mi zdi, da mi preveč dviga pritisk. Na vsakih pet let ukinem kakšno razvado, če bo šlo tako naprej bom čez pet let nehala še jesti, saj drugih razvad nimam več. Potem bom lahko zdrava umrla. Me pa že štiri dni zato po malem boli glava. Sem kar dobro odvisna bi rekla, pa sem popila samo eno na dan. Sicer bi pa kavo lahko pila v vedrih ne v skodelicah. To je zame huda kazen.

naor

Danes pri nas: porova juha, špageti z bolognese omako, solata.

rosie

Danes: prosena kaša s suhimi slivami, čokoladni muffini s suhimi marelicami

breskva

Pašta fižol

mejačka

včeraj: solata s piščancem zraven pa kos kruha

danes: domača pica z mozarello :)

Zuckerfee

naor, ne vem zakaj se mi zdi, da jest ni glih razvada , da ne bi slučajno še to nehala...

Da ne pozabimo (res da so manjše od ežojevih, pa malo so "abšlesane", a dobre)

skleda cikorije s krompirjem v solati, kruh, pomaranče

lp

mzm

Včeraj: puranji zrezki, ocvrti kroketi, zelena solata

Danes: boranja

Jutri: krvavice, kislo zelje

matejaoz

Danes na žaru pečen puranji zrezek na posteljici iz popečene zelenjave. Solata. Za sladico bi pa pasalo kaj čokoladnega, ampak iz te moke ne bo kruha ...

msegov

Danes:

- nekaj koleščkov dobre domače salame, tritikalin kruh, pečen česen in požirek vinca za predjed

- ostanki juhe od včeraj, podaljšani z "Argo kocko"

- polpeti iz ovsenih kosmičev, sojinih mrvic itd.......

- skledurina zeleno rdeče solate

- pomaranče, čaj, vino......

Posladek:

- delo kliče

Poposladek:

- opravljeno delo

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti