Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

tulka

Naor, hvala  

beva

Dragička, krasna krvavica, kar diš semkaj pod moj nos. Bojanca, kako pa narediš te prekrasne rožice?

Danes na moji mizi: ostanek predvčerajšnje jotke iz zelja,( ki sem ga sama skisala kakih pet kilc za probo in je odlično uspelo), polenta, štorovke in cvetača v solati. Poplaknila s kozarčkom domačega Terančka, za sladico slasten kaki.

mejačka

bojanam je napisal/a:

Na sredino sem dala višnjevo polnilo od Podravke, mi je všeč ker ne "pobegne" tako kot marmelada..

Bojanca

Če imate težave z iztekanjem marmelade, ki se dodaja v pecivo pred peko, poiščite marelično sadno polnilo za peko in težav ne bo več...

lp

PS:

Danes bo za kosil:

juha iz svinjskih kosti z domačimi rezanci, pečen piščanec, krompir še ne vem kakšen, brstični ohrovt, mešanica radičev v solati in za posladek še zadnji piškoti, ki jih je prinesel Miklavž.

micogica

Sporočilo je spremenil(a) micogica dne 11.dec 2011 07:59

Ežoj, mislim, da je tisto tvoje kosilo ena zmešnjava http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?bes in cepkanih jajčk http://www.kulinarika.net/recepti/10436/jajcne-jedi/cep z dodatkom Kamo sutre (unadva še ramišljata, katero pozo?)...

...a najbolj me je impresioniral čudovito svetleč se porcelanast krožnik

Pri nas danes:

- bolj enostavno kosilo: ješprenj z jurčki, ena skleda mešane solate

Posladek:

- jaz sem svojega pokonzumirala ponoči, ostali naj se pa znajdejo

(veseli december press)

Mygrace

Danes juhica, pečeni kosi, čvapi, pečen in solata.

Torta mi je včeraj požrla živce... 2x mi je eksplodirala vrečka za brizganje. Smetane do plafona. Sem se spomnila zakaj raje packam s tičino.

darjao.

Pri nas pečeni piščančji kosi, nekaj od krompirja, solata ... kuhana zelenjava, bi pa naredila tudi narastek iz te zelenjave, a kaj ko ne najdem kakšnega pametnega recepta! :S

msegov

Ežoju pa dogaja, al pa le bi, da bi dogajal.............Hec, hec

darjao., lepa je

in današnje kosilo:  čebulna juha (to bom prvič delala, pa da vidimo), en pekač s krompirjem polnjenih paprik, še ena porcija francoske solate, posladek bolj pozno popoldne pa bananine rezine

beva

Sporočilo je spremenil(a) beva dne 11.dec 2011 10:45

včeraj rdeče zelje, odišavljeno s cimetom, klinčki in jabolkom, za zraven pire krompir.

aby

NEDELJA:

Goveja juhica z domačimi rezanci;

Goveji zrezki v temni omaki, riž na poru in korenčku; zelena solata

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti