Včeraj: goveja juha z gres knedlni, piščančev file z grahom in korenjem, pire krompir z rumeno kolerabo, radič z zeljem in krompirjem,
,
.
Včeraj: goveja juha z gres knedlni, piščančev file z grahom in korenjem, pire krompir z rumeno kolerabo, radič z zeljem in krompirjem,
,
.
V soboto uspela "predbožična" večerja: svež kruh, suhe mesnine iz Piacenze, bučkin karpačo, lazanja, čokolatini, sadje :)
Danes ostanek lazanje za dragega, zame zelenjavni dan: zelena solata s korenjem, koruzo, paradižnikom :)
LP
SašaV soboto je bila zraven praženega krompirja govedina iz juhe, svinjska ribica, kuhana zelenjava in zeljna solata z zeleno in motovilcem.
Včeraj: goveja juha z ribano kašo, makaronovo meso, mešana solata
Danes: sarme in domač kruh, malček pa bo ostanek včerajšnje juhe, glede zelja pa se še pogovarjava- bo kislo ali sladko, vsekakor pa krompir v kosih....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: zelenjavna juha, mešano meso na žaru (od včeraj), mešana solata (paradižnik in kumare)
Jutri: goveja juha z domačimi rezanci, govedina iz juhe v omaki, kus-kus, zelena solata
Sreda: goveja juha z domačimi rezanci, lazanja, solata
matejaoz
sobota: goveja juha z rezanci, svinska pečenka, ocvrto piščančje, pražen krompir, hrenova omaka, solata
nedelja: kremna porova juha s korenčkom, piščančje meso s krompirjem iz pečice, solata
ponedeljek: carski praženec, kompot
bosa
PONEDELJEK:
Goveja juhica (od včeraj), goveji zrezki, koščki gov. repa (iz juhe), špecli, rdeča pesa:

Pozdravček!

Mi smo pa imeli juho z lečo in riž s piščančjim mesom in gobicami.
yulchiDanes:
- za predjed ene obsušene klementine
- voda
- tortelini tik pred iztekom roka uporabe
- obsušena 2 cm skorja nekega sira namesto parmezana
- skledurina mešane solate: radič, črna redkev, fižol, sveža repa, česen, cikorijini peceljni, v terilniku strt poper..olivno olje, sončnično olje, bučno olje, balzamični kis...
- rdeča pesa, ločena, v svoji skledici (bravo, pesa!)
- ledeni čaj
- vroči pogledi (tole vreme je res nezdravo)..
Poobedek:
![]()
![]()
Posladek:
- ob poobedku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes za moža ostanki od včeraj.... toplotno obdelano v mikrovalki, rdeča pesa z bučnim oljem ( njemu pač paše...
)
Za mene še nič.... sem bila včeraj poredna in me danes žolč kaznuje ![]()
Posladek: Nakupila sva božična darilca
in plastične okraske, da ne bo
naredila kakšno kozlarijo.
![]()
![]()
![]()
Včeraj frišno kuhan zabeljen fižol in zeljna solata.
Danes bo Pašta fižol.
Jutri bomo malo experimentirali..z fižolom polnjena zapečena paprika
polarbearKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova rolada

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)