Pečene perutničke in prsi, riž in vinska omaka
aja pa solata bo tudi...za sladico pa ni neke ideje...

Domači prijatelj z orehi in čokolado
Pečene perutničke in prsi, riž in vinska omaka
aja pa solata bo tudi...za sladico pa ni neke ideje...
NEDELJA:
Goveja juhica /od včeraj/, pečene puranje perutničke, rdeče zelje, pire s praženo čebulo, zelena solata:

Pozdravček!
Danes:korenčkova juha,pečena piščančja bedrca,pečen krompir , solata,sladica (pecivo po moje).
Milži
Krompirjeva solata z bučnim oljem in bučkini polpeti. Za sladico vanilijev sladoled z vročimi malinami in smetano. Proti večeru še rogljički s čokolado iz baze.
abyVčeraj: gobova juha s krompirjem, ocvrte sardelice, ajdovi rogljički, zelena solata in
.
Danes: pšenične tortilje http://www.kulinarika.net/recepti/6986/eksotika/psenicn ,
polnjene z zelenjavo, za močnejši del ekipe pa z govedino, solata in
Za sladico muffini z goznimi sadeži iz polnozrnate moke.
Zraven pa pogled na lepotičko vrano, ki mi čebulčke tulipanov meče ven in v luknje skriva svoje orehe. ![]()
lp, pinka![]()
Jao Pinka, vrane! Jst ne vem ali naj jih ljubim ali sovražim, hehe...v bistvu so carice!
Danes pri nas:
- juha iz vrečke
- kalampajsan krompir
- kalampajsana zelenjava
- popečena slanina
- še celo vetrnice iz listnatega testa (recept Katke Lopatke iz baze) mi je uspelo narediti (pa jih ne bi, če ne bi rok uporabe potekal)
Posladek:
- barvanje las, piljenje nohtov, klepetanje, čakanje na žrebanje lota...
![]()
Mygrace
Danes sem čisto sama doma.
Sem si naredila česnove kruhke, odprla konzervo rib, pa dve jabolki za povrh.
Danes: goveja juha z domačimi rezanci, pečen krompirček s metano, pohani zrezki, pečenka, andivja solata z zeljem in fižolom.
Sladica: sadna strjenka z vanijevo kremo in kokosove kocke, kapučino.
Zraven dobra volja in kozarec rdečega vina.
Migla![]()
Delovna akcija(urejanje dovoza do hiše),zato velik pratfon prebranca in pečene kranjske za vse sodelujoče+kuhano vino za ogrevanje!
polarbear
pinka, bo pa potica namesto rožic!
Danes še ena porcija vampov, črna redkev v solati, mlad teran (matr, je letos dober
) in tortica maminega otroštva
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači prijatelj z orehi in čokolado

Marmorni kolač