Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pravo slovensko nedeljsko kosilo (bolj ko ne zaradi našega žurerja, da pozdravimo tigra): goveja juha, govedina, hren, kalampajsan krompir, zeljna solata (mi je staramama prinesla domačga zeljčka!)-

Lepo nedeljo!

darjao.

kar bodo dali: gremo v tajsko restavracjo

Sonja

Ričet in krača.

lp

cervus

mesna lazanja, zelena solata, za posladek pa zdrobovo pecivo

Lizzie

včeraj: juha z rezanci, paniran piščančji fila za otroka, za naju tunina solata (radič, endivja in rukola) + pečena tuna počez.

Danes: domača zelenjavna juhca (čebula, česen, bučke, brokoli, korenje), basmati riž, piščančji file po azijsko, motovilec. Za sladico pa skutini štruklji.

jutri; blitva in pečen oslič.

Čeprav je nedelja ,sem naredila juhico iz buče, gobovo rižoto, solato iz rdeče pese, na žaru pečeno kurje meso in kostanjev biskvit. Kosilo je bilo zame in za moža oh in ah.Večino kosila je bilo doma pridelanega ali v gozdu nabranega, torej bio. 100 let življenja mi ne uide.

Pire krompir, rdeče zelje, ocvrt piščanček...pa nekaj sladkega.

Bojanca

Nekaj utrinkov iz včerajšnje, pa tudi današnje pojedine. Hvala bogu, da je to samo občasno, ker drugače bi nas razneslo, od preveč dobrega.

Lep dan!

irenakr

včeraj: domača pica

danes je pa mož pripravil testenine z bolonjsko omako in solato

roža

Včeraj: kostanjevi njoki z omako iz popečene rdeče paprike, jajčevca in trakov pršuta, zelena solata.

Danes: čičerika s hokaido bučo in jajčevcem, gratinirana s kozjim sirom, radič v solati......malo kasneje pa slavnostna   .

Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti