Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: popečena nedeljska govedina iz juhe, grah v smetani, rdeča pesa torek: čevapčiči, ajvar, paradižnik, paprika, feta sir (nič čebule), prebranac sreda: rižota z morskimi sadeži, zelena solata četrtek: divjačina (srna) z višnjami, polenta petek: testenine z gobami in sirom, radič sobota: pica (če ne bo časa za kaj drugega) nedelja: kosilo pri mami - juha, pohani šnicli, pečen krompir, veliiiiko zelene solate sladice le zvečer - sladoled! Lena
Četvrtak: grah i kuhana šunka, paradajz, paprika i mladi luk Petak: pizza u pizzeriji, navečer neki kolači ili sladoled Subota: idemo mami i tati na ručak - vjerojatno nekaj ispod peke, a o salatama da ni ne pričam... Ugoadan vam vikend mile moje! Lidija...
Petek: sataraš,krompir v kosih, rdeča pesa in zelena solata sobota: pica s sirom, zelenjavo in olivami lp dome
Juneća juhica s rezancima, pohana pileća prsa, pomfrit i zelena salata....uz desert je orahnjača Lidija...
petek: ocvrte in pečene bučke in jajčevci, pečen krompir, solata sobota: pišćančji fileji na žaru, poletna ponev, paradižnikova solata nedelja: paradižnikova juha, mesna štruca, masleni krompir, zelena solata, sladoled ponedeljek: zelenjavna juha, dušena govedina, sirovi tortelini, zeljna solata Julija
Pečena puretina, riža i grašak, paradajz, paprika i mladi luk... kasnije orahnjača! - kuhana teletina, krumpir i grašak Lidija...
No, da! Ja sam još uvijek raspoložena za upoznavanje i razmjenjivanje slikica putem mail-a. Zaista me zanima kako koja od vas izgleda, pa bih vas molila drage moje, koja je raspoložena, da mi pošalje svoju e-mail adresu pa da si razmijenimo fotke. Štima? Ili ima koje drugo rješenje? LP! Lidija...
Danes: polnjene paprike Jutri: zelenjavna mineštra Lumpica
Lady_L, kaj je to orahnjača, če smem vprašati ? LP Rmeli Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 31. maj 2005 08:38:29
Ko sem že gor, bom jaz odgovorila: Orahnjača = orehova potica. Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti