Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala. Pa brez zamere, ker smo te dregnili, ampak jaz sem mislila, da si pozabila. Pa...saj veš...za dežjem vedno posije sonce! Pozdrav,
Hvala Zala! Recept sam isprintala i zalijepila u svoju bilježnicu s kolačima. Imam namjeru ga u četvrtak napraviti. Lijep i ugodan dan, Lidija...
ponedeljek: svinjski vrat na žaru, pečen krompir, paradižnikova solata Julija
Ponedeljek: mineštra, hrenavke in jagode Torek: kostna juha z rižem in marmeladni cmoki ( pečjakovi ) Lumpica
Subota: puretina i junetina ispod peke s krumpirima, roštilj, paradajz, paprika i mladi luk Nedjelja: pečena piletina s mladim krumpirima, zelena salata, paradajz s mladim lukom preliven bučinim uljem i aceto balsamicom te posipano vlascem Pondjeljak: tortelini i roštilj (ostatak od subote), paradajz i paprika, boem kocke i kremšnite iz Merkatora - za bebača: špinat s tvrdo kuhanim žutanjkom, krumpirom i kiselim vrhnjem, sok od breskve i banane Utorak: kelj i faširani šnicli - najvjerojatnije neko kuhano meso s povrćem ili tjestenina sa svježim sirom Uživajte! Lidija...
D., saj ni panike.....padci so zato, da lahko ponovno vstanemo :) Lidija, upam da ti bo pecivo uspelo, in poročaj o uspehu, prav?! LP Zala
torek: makaronovo meso, zelena solata s paradižnikom sreda: mlado zelje z mesom, pire krompir, solata Julija
Jučerašnji ručak nam je ostao netaknut za danas... i za desert tiramisu iz slastičarnice. A bebač je klopao teletinu, brokulu i tjesteninu. Bilo joj je jako fino i sve je popapala. Mljac Lidija...
četrtek: zelenjavno mesna rižota, solata, sladoled Julija
Sreda: korenčkova juha z ajdovo kašo, polpetke z bučkami in krompirjeva solata Četrtek: tortelini z paradižnikovo omako, sladoled z jagodnim sladkim grehom Lumpica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti