Pečena puranja perutnica, džuveč riž in mešana solata (je treba "nucat" zelenjavo, ker jo je še veliko).
gobica1402
Pečena puranja perutnica, džuveč riž in mešana solata (je treba "nucat" zelenjavo, ker jo je še veliko).
gobica1402
Multi, pri men se nič ne dobi, pri men je treba vse zaslužit![]()
Drugač dobiš same luknje![]()
(sirove, od ementalerja al pa kej podobnega, da ne bo kdo slučajno imel kakšnih umazanih misli press
)
Ker eni vidjo smeti in umazanijo povsod![]()
Mygrace
Ma, sem že študirala, da se ne splača kuhat, ker nimam nobenega teka, ker berem blesarije, naj se strogo piše sam o košti, ki bo na talerju, kot, da bi brala jedilni list v kaki gostilni, kot je ena lepo napisala. Malo zrn soli ja mora bit vmes, saj neslane jedi niso nikoli teknile!
No, ja, pa vseeno poglejmo, kaj smo včeraj dali na krožnike pri nas: vse, kar se je valjalo po omarah, kleti in hladilniku in je bilo užitno, smo vrgli pod peko (bučke, klobase, dve svinjski rebrci, paprika, paradižnik (eden), ena pekoča paprika, sladki feferoni, krompir, rdeča sladka paprika, korenje, koleraba) in je nastal en prav užiten bučkuriš.
lp
cervusMygrace darling, seveda jaz vem. Sem mislil, da bi malo prah brisala in pol za nagrado kake vampe pa pure malt, no![]()
Eh, bo golaž al pa juha iz vrečke tud čist okej. Zaj me je ena moja dobra frendica, ki se šteka na kroglice ob 20 sati i nešto minuta opozorila, da je ona kuhala 12 ur prej golaž. Ma, kaj si pa ta domišlja, da bi jaz šel piskre pomivat po paradi al kaj??? Zaj me je stavila na čakalno listo do drugega leta![]()
Ah,bom jo jaz že prej presenetil, ker jo imam enostavno rad.
Pol morm pa še, kot se za HRM spodobi it prečekirat en 15. bataljon na misiji. To sem se že zmeno. Samo lokacija je skrita, ker ni da bi se moja HRM sprehajala kr tko okol, da bi vsi vedeli.
Ti pošiljam en presvetli kiss iz Maribora.
MULTI_reloaded
PONEDELJEK:
Ohrovtova čorbica, palačinke s slivovo marmelado:

Pozdravček!
P.S. Naj še jaz malo nasmetim ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Če bi res BRALI, kar se piše, bi vam bilo jasno, zakaj se je jernej zadnjič oglasil. No, v taistem njegovem zapisu jasno piše, da ne bomo policaji, kajne? Seveda pa ne moremo dopustiti žaljenja, podcenjevanj in še česa, kar se je pojavilo PRED jernejevim zapisom. In dvogovori (pogovori dveh) res sodijo na ZS, se vam ne zdi?
Vzemite si čas in poglejte, kolikokrat na skoraj 2000 straneh je bilo posredovanje administratorja potrebno. No, očitno je vsaj enkrat bilo in zdaj kar po vrsti pomagate k manj zanimivi strani, ko že nekaj dni o tem pišete.
Menda bo treba jasno povedati še enkrat: nihče nikomur ne prepoveduje, da zapiše kaj, kar se ne tiče neposredno kosil. O tem, kje je meja, je pa večini jasno, manjšini je pa očitno treba včasih na precej trd način povedati.
Upam, da je s tem konec odvečnih besed.
Odvečne besede je v tem zadnjem primeru povzročil prav moderator2...
Dej, moderator2, tam v oni temi Kaj poslušamo še to povej Noli kdo je fehtal, da ga nekam nazaj vzamejo?
(k se eni že glih tko dobr razumejo med sabo KWAK PRESS)
Pa res upam, da ne bo šla edina pozitivna stran tlele rakom žvižgat![]()
Danes fižol pražen na zaseki, kuhana govedina in kisla repa, jutri svinjina na kitajski način.
ZačetnicaPri nas pa danes
in
v juhi in pečene sv. rebrce za naše mesojedce.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači Ferrero Rocher

Caprese solata s popečenimi svaljki