Balenka, pridna si! ![]()
Pri nas polnozrnate testenine v solati (paradižnik, mozzarella, paprika, bazilika..)
zelen radič, grozdje (pinot)
Kdaj bo konec vročine ![]()
lp
mzmBalenka, pridna si! ![]()
Pri nas polnozrnate testenine v solati (paradižnik, mozzarella, paprika, bazilika..)
zelen radič, grozdje (pinot)
Kdaj bo konec vročine ![]()
lp
mzmDanes: pečen piščanec, njoki, grahov paprikaš, mešana solata
Danes: pečene sardele in sočna krompirjeva solata.
rosietrening za zimo: pretaknjen goveji jezik v lovski omaki, kruhovi cmoki, raznorazne solate, slivova pita
SonjaVčeraj: fižolovo-zelenjavna krem juha, domači široki rezanci z makom in lešniki, kompot
Danes: bukov ostrigar z malo smetanove omake, pečen krompir, radič s krompirjem, kompot od včeraj
pirnicaDanes pri nas: česnova juha po moje, krompir v koščkih in stročji fižol z ocvirki, endivija z letošnjim, svežim, njammmmmmmmmmmmm bučnim oljem, fižol in olje iz Veržeja, solata iz okolice Ptuja, krompir s polja pri Cerkniškem jezeru, ocvirki domači. Aha, česen tudi iz okolice Ptuja, jajce v juhi iz okolice Krškega, začimbe z domačega vrta. Je treba jesti lokalno, kajne?
Tisto, čemur ežoj pravi "kopr" je v resnici sladki janež, listje taistega, ki ga v gomoljni obliki prav radi jedo predvsem Primorci. Že hranim seme zanj.
Danes bo krompirjeva solata in polpeti.
tanjajDanes: boranija od včeraj, voda s geografskim poreklom, grozdje takisto:
Seveda se zahvaljujem litle fire in corn menu.
Danes pa japaje nič ni bilo pri meni.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes pri nas v pečici pečen piščanec, krompir, korenček, peteršiljeve korenine in kar je še takega, endivija s česnom in jajci. Zdaj pa
pa "cukr je tud padu". Bom nekaj spekla :)
Tortelini s kislo smetano, naribanim sirom in prepraženimi drobtinami ter paprika in paradižnik v solati.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Zeljne krpice