Danes odlična solata po navdihu letošnjega dopusta: zelena solata, radič, pražene pinjole, pistacije, krutoni, koščki sočne pomaranče, parmezan in balzamična glazura ![]()

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Danes odlična solata po navdihu letošnjega dopusta: zelena solata, radič, pražene pinjole, pistacije, krutoni, koščki sočne pomaranče, parmezan in balzamična glazura ![]()
Petek: boranija, ržena bonbete z čebulo, pudinga
Sobota: mlečni riž, hruškov kompot
Včeraj:
za predjed črna rižota,
glavna jed piščančji file - zvitki z modrim plemenitim sirom in kaprami v rdeči papriki, priloga ...
... bučkini ocvrtki
Lep morski pozdrav, mamamia
mamamiaPri nas je bilo bolj skromno in preprosto, kot pri vas, mamamia, bilo je pa vseeno dooobrooo.

Danes: losos, zelje s krompirjem in mešana solata.
TermanGalja je tudi mene firbec matral-in MM je napisala da so slike iz Paga.
Danes pikanten stročji fižol v paradižnikovi omaki in pečen krompirček(ga ne bi smel,pa je tak dober...)
.
polarbear
Pri nas smo imeli danes malo mesenih užitkov ![]()
telečja pečenka s prilogami in skleda paradižnikove solate
lp
mzm| ribaracarak je napisal/a: |
Pri nas je bilo bolj skromno in preprosto, kot pri vas, mamamia, bilo je pa vseeno dooobrooo.
|
ma, dopust je, pa lahko čaramo, je časa na pretek ...
mamamia
mamamiaVčeraj: Polnjnei melancani po grško in grška solata.
Danes: Je lilo kot iz škafa, se mi ni dalo po kruhke, za doma pečene sva bila preveč lačna. Ostale sestavine so čakale na uporabo: Philly cheese steak panini.
![]()
Solata z mlado špinačo, svežim sirčkom iz kozjega mleka in klasično vinaigrette polivko. Ko se je zlilo še fige iz vrta. Zgleda, da imam neko pozno sorto fig, ki jih imajo mravlje in ose blazno rade. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike

Hrustljav piščanec iz pečice