včeraj: tunina omaka s paradižnikom, limoninim sokom in kislo smetano (ter seveda začimbami), testenine, solata
danes: vratovina, krompirček, korenček in čebula - vse pečeno v pečici, solata; za sladico domač kinder maxi king
rožavčeraj: tunina omaka s paradižnikom, limoninim sokom in kislo smetano (ter seveda začimbami), testenine, solata
danes: vratovina, krompirček, korenček in čebula - vse pečeno v pečici, solata; za sladico domač kinder maxi king
rožaVčeraj: polpeti v smetanovi omaki, testenine, kremna špinača
Danes: rižota "Pospravi mamin vrt", rdeča pesa, ostanki sadne torte
tjasSataraš, kruh, lubenica. To pa je življenje! ![]()
lp
cervus| Roncolino je napisal/a: |
nekateri bomo kasneji pekli pico |

Roncolino, kako mamljiva slikica, verjamem, da je bila pica superska!
Mi danes krompirjev golaž in zelena solata.
BalenkaTudi mi danes krompirjev golaž, hrenovka, zelena solata in po želji kruh. Morda pa še palačinke za posladek.
Vanja hvala. Sem probala z riževo rižoto z grahom, brokolijem in peteršiljem, je za prvič kr ratalo. Za fotko (kot dokaz) bom pa vseeno še rabila 'malo' vaje. Ne vem za druge, men je ful všeč, če je jedilna miza lepo pripravljena vsak dan, zraven gre tudi lepo servirano na krožnik. Zdaj za takšno igračkanje čez delovnike ni časa, vsaj za nedeljsko kosilo ali obiske pa vsekakor ...
Včeraj: pire, čevapčiči in bučkini polpeti, paradižnikova solata. Zvečer je dragi naredu štrudelj (iz Hoferja
).
Danes bo verjetno kakšna enolončnica, pa tole sladico imam vplanu http://www.kulinarika.net/recepti/14372/sladice/pisani- Sicer bom malo priredila po svoje :)
OlivaBBalenka pica je bila res super :)
Danes: Vampi po tržaško
RoncolinoPri vseh teh gobah Roncolino ti vampe !? Ajoj.
hedonist| hedonist je napisal/a: |
Pri vseh teh gobah Roncolino ti vampe !? Ajoj.
|
Po enem tednu gob s testeninam, gob z jajci, gobic v omaki, gob na pici se mi že želodec obrača![]()
Vampe kuhala babi, za atija in zase...jaz bom do večera na dieti in potem pičim v kitajsko![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Špageti s kozicami in omako Basilico