Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včeraj: tunina omaka s paradižnikom, limoninim sokom in kislo smetano (ter seveda začimbami), testenine, solata

danes: vratovina, krompirček, korenček in čebula - vse pečeno v pečici, solata; za sladico domač kinder maxi king

roža

Včeraj: polpeti v smetanovi omaki, testenine, kremna špinača

Danes: rižota "Pospravi mamin vrt", rdeča pesa, ostanki sadne torte

tjas

Sataraš, kruh, lubenica. To pa je življenje!

lp

cervus

Roncolino je napisal/a:

nekateri bomo kasneji pekli pico

Roncolino

Roncolino, kako mamljiva slikica, verjamem, da je bila pica superska!

Mi danes krompirjev golaž in zelena solata.

Balenka

Tudi mi danes krompirjev golaž, hrenovka, zelena solata in po želji kruh. Morda pa še palačinke za posladek.

Vanja hvala. Sem probala z riževo rižoto z grahom, brokolijem in peteršiljem, je za prvič kr ratalo. Za fotko (kot dokaz) bom pa vseeno še rabila 'malo' vaje. Ne vem za druge, men je ful všeč, če je jedilna miza lepo pripravljena vsak dan, zraven gre tudi lepo servirano na krožnik. Zdaj za takšno igračkanje čez delovnike ni časa, vsaj za nedeljsko kosilo ali obiske pa vsekakor ...

Včeraj: pire, čevapčiči in bučkini polpeti, paradižnikova solata. Zvečer je dragi naredu štrudelj (iz Hoferja ).

Danes bo verjetno kakšna enolončnica, pa tole sladico imam vplanu http://www.kulinarika.net/recepti/14372/sladice/pisani- Sicer bom malo priredila po svoje :)

OlivaB

Balenka pica je bila res super :)

Danes: Vampi po tržaško

Roncolino

Pri vseh teh gobah Roncolino ti vampe !? Ajoj.

hedonist

hedonist je napisal/a:

Pri vseh teh gobah Roncolino ti vampe !? Ajoj.

hedonist

Po enem tednu gob s testeninam, gob z jajci, gobic v omaki, gob na pici se mi že želodec obrača

Vampe kuhala babi, za atija in zase...jaz bom do večera na dieti in potem pičim v kitajsko

Roncolino

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti