danes: piščančja bedrca iz pečice, paprično-paradižnikov riž, paradižnik s curryem
Julija
danes: piščančja bedrca iz pečice, paprično-paradižnikov riž, paradižnik s curryem
Julija
Ja, kako se meni elaphus smili ![]()
![]()
Pri nas je (in bo še jutri) zelenjavna juha in dva zavitka z različnima nadevoma (jajčevci, paprika, sveži kozji sir + rikota s svežim paradižnikom), prelita z jajcem in mlekom
skleda zelene solate . Kolač je samo še danes
lp
mzmMene pa firbec matra, zakaj Elči ne je rib???
Danes: Spet losos še enkrat bel kraljevi. Šopska solata in granita za ohladitev.
Včeraj sem za pocrkljat naredila sladoled na hitro... imela sem samo zmrznjene robidnice in namesto smetane dodala Širaz (doma bi bil ziher teran) Pri tem sem seveda mislila, da sem nekaj novega odkrila. Jok brate, nekdo je prišel s to idejo na dan že pred mano.
Kljub peklenski vročini, predvsem zato, ker imam viška rumenjakov od prejšnjega tedna, pečem Migline fernandote. Bodo romali v zmrzovalnik
, kar bo seveda ostalo. ![]()
![]()
![]()
Tukajle imate ![]()
![]()
, pri nas ga je čisto preveč pa še prevroč je. ![]()
Danes: polpete s feta sirom, zeljna omakca,peceni krompirjevi krhlji.
![]()
![]()
Včeraj smo imeli govejo juho z rezanci, makaronovo meso, mešano solato
Danes pa bo spet goveja juha, telečji zrezki v omaki, skutin štukelj, solata
Jutri ne bo preveč časa za kuhanje zato -goveji golaž iz zamzovalnika, polenta, zelena solata
Včeraj: zelenjavna juha, riž, odojek, solata
Danes: juha, špageti bolonez, solata
Jutri: polnjena paprika
matejaozVčeraj: fileji skuše na žaru, krompirjeva, paradižnikova in kumarična solata.
Danes. zelenjavna juha, marelični cmoki iz krompirjevega testa, kompot
rosieDanes: pizza burek in jogurt
Polnjena paprika in svež domač kruh!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Ribja juha s testeninami