to ful dober zgleda![]()

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
to ful dober zgleda![]()
Danes: široki sveži rezanci v omakci s češnjevim parazdižnikom, svežo baziliko, česnom, feta sirom in olivami (mogoče ena nova ideja za ežoja)
, zraven pa ogromna skleda solate.
Kar pa se fotkanja tiče se pa sploh ne upam pripraviti do tega, ker se mi zdi, da bi šel potem kompjutič u franže ![]()
| jade je napisal/a: |
Jernej ma sej ni težava pač jaz tega ne štekam pa konc, prejšnji sistem sem poštudirala tega pač ne, nobene škode, saj je dosti drugih, ki lepijo slikice.
|
jade, samo probat moras - res ni tako tezko. Nad okencem kjer pises post je kumaricni kozarec, klikni gor, odpre se ti novo okno (ce imas prikaz: male slicice nimas tezav z imeni
)
klikni prenesi
nato poisces svoje slike na racunalniku (obicajno so v mapi "slike")
preneses na streznik in jih poljubno vstavis v forum, samo kliknes gor in je v obrazcu za pisanje odgovora.
kot npr. tale:
A tkole:
Juhu, bravo za mene.
Hvala za pomoč Rebecca, bomo sestavili neka navodila v prihodnje. Prosim le, če lahko debato o shrambi nadaljujemo v temi o shrambi, da tule ne smetimo?
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2262
Jernej - administrator
Hvala Rebecca.
jade
![]()
Bojan Administrator![]()
![]()
, kdo bo zdaj jade ustavu!! ![]()
![]()
Kaj pa je ta sladki "dragulj", jade?
lp
mzmhttp://www.kulinarika.net/recepti/5143/sladice/rabarbar Tole , pa full je dobro.
Miška kar unim se zahvali, ki so me naučili...
Evo še dobr, da sem zinla, če ne še zdaj ne bi znala, pa bi se jezilo kdo je to tolk zakompliciral... ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Ribja juha s testeninami