Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

TIle dnevi mi minveajo s svetlobno hitrostjo in brez reda, ki se kaže tudi v naši domači prehrani. Danes končno na starih tirih.

Goveja juha, široki rezanci s šparglji in koščki pancete. Zelena solata z redkvicami, kalčki in lanenimi semeni.

Vilma
Danes: Čičerika s testeninami in zelenjavo, domač jagodni sladoled. Jutri: faširani zrezki, krompirjeva solata. breskva

Danes pa sem naredila rižotko s piščančjim mesom,korenčkom,papriko in seveda curryem .. + Brokoli

larci

sdc17281_595

sdc17318_290

Danes smo imeli polentino torto malo drugače in skledo plešaste solate (smrdljivke). Nabiralništvo je v polnem teku!

pinka, samo panine in vodo v torbo, malo bencina v avto in te čaka jedilnica

Ej, ežoj, kje praviš, da se zavije na levo?!

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 14. 2011 19:43

ežoj je napisal/a:

JanisJoplin je napisal/a:

Pri nas pa danes domača pica................

JJ

Zanimivo, da nobena ne napiše: pri nas danes domači tič.................seveda je mišljena kura ali petelin iz domače vzreje, ............ kaj ste pa vi mislili?

ežoj

Ko bo na sporedu, te bom obvestila

JJ
- ričet z rebrci in rižota z morskimi sadeži, zelena solata, jabolčni štrudelj - zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zelena solata, kompot - goveja juha s kašo, piščančji paprikaš, špageti, zelena solata, puding - zelenjavna juha, piščančja rižota, zelena solata, kompot - goveja juha z rezanci, telečji kare iz pečice, pečen krompir, šparglji, zelena solata, jabočni -skutni štrudelj NENA58

Danes:

- ričet z dodatkom kisle repe, črn kruh

- palačinke z regratovim medom in limono

- zame skleda solate Zadnji zdihljaji (regrat s krompirjem)

Posladek:

- obisk žlahte kontra Gorjancem; upam, da pade kakšna oljčna vejica

japaja

Mišzmoke, kakšno glazuro pa imaš tam na polentini tortici?

japaja
Včeraj: cvetačno-čemaževa krem juha, palačinke in jabolčno-borovničev kompot Danes: ribji file in mladi kifejčar iz pečice, regrat z jajci
Včeraj smo imeli nori dan- priprave na maturantski ples. V hiši smo gostovali stilistko in frizerko, ki sta poskrbeli za videz maturantke in še za drugo mojo hčerko, zato sem pripravila nekaj na hitro za vse: njoke (mlinotest), sirova omaka (Barilla)- presenečeno okusna, pa moja melancanova-paradižnikova omaka z čilijem, berivka Danes pa za malo utrujene prija: goveja juha z rezanci, stefani pečenka, pražen krompir, mešana solata Jutri: zelenjavna juha, kumarična solata, v kosih krompir, ribji fileji Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15. 2011 13:33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti