Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

[citat=--jgirl--]Bojana, tile svaljki na prvi sliki izgledajo pregrešno dobro!

Svaljski so pregrešno dobri in zelo enostavni za pripravo..

http://www.kulinarika.net/recepti/14976/predjedi/nezni-

Bojanca
Vikend jedilnik sobota: čemaževa juha, ocvrte sardelice,blitva s krompirjem, solata, nedelja koruzna juha, njoki z buzaro, solatka. Danes testenine s paradižnikom in baziliko, rdeča pesa v solati. Večerna peka graham rogljički s semeni in medvedove šape. zmoke pazi, da v morje ne padeš. Kakšna lokacija, jaz bi tudi. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 13. 2011 20:41
danes: piščančji" ajmoht"! sladica: jagode z neko šlag kremo! (glede na vaše dobrote je moje kosilo čist siromašno),vendar treba tud "zuzo"," škofijo", vrat in druge neprikladne dele piščanca porabit! jutri: kosilo pri mami prvič pri naši hiši bograč! moja malenkost bo pa prispevala sladico ,ruske kape! nejčica
Dragička, danes sem najbrž malo prepozna, jih bom naredila jutri Hvala za povabilo! Saša

Danes bomo pa imeli pohane zrezke, dušen riž in solato. Za sladico pa bananino pecivo - nekaj koščkov je še ostalo od včeraj.

Jejža

ČETRTEK:

Omaka (svegainsvašta), špageti; paradižnik in paprika za solato:

picture_4519_595

Pozdravček!

Pri nas pa danes domača picasladica pa... bo enkrat čez vikend

JJ

Mineštra  in sveže pečen kruh s čemažem....

imag0077_595

Bojanca

JanisJoplin je napisal/a:

Pri nas pa danes domača pica................

JJ

Zanimivo, da nobena ne napiše: pri nas danes domači tič.................seveda je mišljena kura ali petelin iz domače vzreje, ............ kaj ste pa vi mislili?

Pri meni danes nobenih tičov, ne domače vzreje, ne kake druge, ampak simpl kosilo:

img_0137_595No, ja ne čist simpl. File cipla ( to je iz zdravstvenih razlogov, skor na recept ), pommes frites ( odkar je nola pojasnila kdo je kmet in podobno s tem krompirjem, si ga skor ne upam jest, še manj napisat ), solata ( ja mzm, imam MUM, in pri meni je na počasnem najvišem mestu v kuhinji med " aparati ", in ga nisem hotel vznemirjat za tole solatko, postavim ga na mizo, le če je kako tekmovanje, da ga slikam, fejst mašinca ( za slikat, seveda )), in ocvrtki cvetov regreta v pivskem testu, mišljeno kot posladek. Kako ne razumete? Saj je čist simpl. Ocvtki naj bi telepatski privabili japajo k meni in za posladek bi oba bila v horizontali. Kaj spet ne razumete? Na sprednje dve plošči štedilnika se peče pommes frites in ocvrtki regreta, na zadnji riba in to pripelje žensko, da pride nemudoma ( Magical work, poglavje Applied magic stran 1432 ), pa se je nekaj sfižilo, no ja magija seveda deluje, le navodila morajo bit popolna, ocvrtke sem pekel na desni plošči, mogel bi na levi, nenatančna navodila, se zgodi.

Danes me je pa en sosed vžalil, me vpraša: kaj je sosed, a letos ne bo nič razvrata? ( ja, to so ljudje, ko je razvrat se razburjajo in kličejo policijo, ko ga ni, pa jim manjka ), treba bo počasi začet sezono, drugač bo odšel moj sloves rakom žvižgat!

ežoj

Normalno da se je sfižilo, Ežoj! Sem tudi jaz zamenjala desno in levo in sem zašla, s temi navodili je en velik križ

Danes:

- krem juhica iz ostankov vlaganja spomladanske divje zelenjave

- polpeti

- krompirjeva solata s ćemažem in koprivami

Posladek:

- sem ga zgrešila

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti