Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

oooooooooooo, . takoj bi se povabila na kočerjo. Lepo za učke in vem,da je bilo .

Ker se nam je včeraj mehiška večerja sfižila, smo vztrajali danes pri mehiškem kosilu.

Tortilje za Človekinje in hrenovke za Človeka. Šleka pac, kaj pa ne jesta tortilij. Pa tako nebeško dobre so bile.

Balenka

Danes: makaronflajš z zeleno solato.

Jannaa
Danes: zelenjavna juha z ješprenom, palačinke s kokosom in banano Sreda: testenine z bučkami v smetanovi omaki, puranji zrezki, zelena solata, domači marelični sladoled. breskva

Danes smo imeli špagete, ki so koketirali s špageti na način Matriciana, le da je bila namesto slanine iz ličnic (guanciale) kraška panceta. Ob pomoči prijazne kulinaričarke, bom kmalu lahko poskusila še s slovensko "ličnico". Saj res, ima pri nas še kakšno ime ta slanina?

Fotografije ni, saj gvišno še niste videli nobene moje s špageti, ardečimi,  a ne

Multi, to si pa dobro skombiniral, bravo.

lp

mzm
Včeraj: ajdova kaša z jurčki in z veliko svežega drobnjaka (končno sem dočakala sveža zelišča z vrta Danes: polnozrnata rižota z zelenjavo, popečenim tofujem in sojinimi koščki, ogromna skleda berivke (spet končnooooo ) Jutri: verjetno obara iz puranjih perutk, zelenjave in žličnikov iz pirine moke Ninja24
Danes: regratova juha ,hrenovke ,pire krompir,sirov zavitek. Jutri:obara,palačinke ,regrat. Milži

Včeraj: Krompir v kosih, čevapčiči, solata.

Danes: beli krompirjevi žganci in segedin.

Jutri: Čufti, pire krompir, solata. Za sladico pa današnji popoldanski puding ali pa jutrišnje bananino pecivo.

Jejža
rižota" ala pospravi hladilnik, pa še kaj mesnega vrzi not",motovilec in zelena solata! sladica:pohorska omleta! nejčica
Danes bo kosilo pri "sosedih" - greva z dragim v turško restavracijo na šašlik in baklavo. Saša
Včeraj: domača pica, rolada Danes: piščančji paprikaš, kus kus, solata, sladoled limonca26

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti