Kaj jutri za kosilo?
tema je zalepljena
kristy, kje si dobila regrat??? Kupila ali že sama nabrala?? Joj, si mi naredila "lušte" :)
LP
Zala
član od 20031260 sporočil
Danas ne kuham jer smo kod tate na rođendanu.
Lidija...
član od 20041351 sporočil
zala, regrat že lahko nabereš sama, ob robovih vinogradov (kje bolj visoko in na sončni legi) je tako lepo mehak in malo na rumeno vleče (sredica). Čez vikend se odpravi raziskovat, sicer bi pa ga na tržnici že sigurno našla, ampak po moje je svinjsko drag. LP! Galja
član od 20041351 sporočil
zala, regrat že lahko nabereš sama, ob robovih vinogradov (kje bolj visoko in na sončni legi) je tako lepo mehak in malo na rumeno vleče (sredica). Čez vikend se odpravi raziskovat, sicer bi pa ga na tržnici že sigurno našla, ampak po moje je svinjsko drag. LP! Galja
član od 20041264 sporočil
Danes: pečenice z repo
Jutri: piščančja rižota in solata
Lumpica
član od 20043277 sporočil
petek: pečena piščančja bedra s krompirjem iz pečice,dušene bučke, zeljna solata
sobota: svinjska krača-pečena, sladko zelje, mlinci
Julya
član od 20039269 sporočil

Jutri bomo delali:
Kislo zelje
Pečena svinjska rebrica
Krvavice
Beli žganci
Pehtranova potica
Nedelja:
Goveja juha
Štefani pečenka
Pražen krompir
Zelena solata
Pozdravček!
Danes:pohan oslič,krompirjeva solata,za sladico pa sveže sadje.Jutri:kosilo pri tašči.
terlikar 1
Pri nas: velika skleda solate in palačinke z blitvo (sestavljene na princip torte, 6 plasti, na vsaki blitva in sir, na vrhu plast sira, popečeno v pečici na 180C). Praktično, ker vse pripravim že zvečer :)
uharica
Goveja juha s kašo, šmorn z rozinami in jabolčni kompot
LP, Stanka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 57358, prikazujem sporočila od 1651 do 1660
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.