Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes me čaka (namreč, doma kuha hčera, ki je na predporodniški): Goveja juhica, mesna lazanja, kisla paprika Zvečer bom jaz naredila pasulj za jutrišnji dan. LP
Krompiruša, solata, jabolčna pita LP, Stanka
Korenčkova juha z ingverjem, zavitek s porom in šampinjoni, špinača v listih z maslom in česnom, mešana zelena solata (radič, rukola, endivja), baklava. lucija
Danes:špageti s tuno,solata,makovo pecivo Jutri:kmečka krompirjeva juha,hrenovke,solata.LP terlikar 1
Juneća juhica s kuhanom junećom koljenicom, domaća pizza. Lidija...
Včeraj: zelenjavna juha, pire krompir, domači zelenjavni polpeti n bučke v omaki Danes: korenčkova juhica, porov burek in solata, za posladek jagode LP ===
špageti carbonara Lumpica
Juha iz rdeče leče, prekajena rebra, puding LP, Stanka
nedelja:goveja juha z rezanci, sv.zrezki v omaki, pečen krompir, solata,višnjev zavitek ponedeljek:pohana piščančja stegna brez kosti, pražen krompir, zeljna solata, višnjev zavitek torek:makaronovo meso, mešana solata, puding sreda:goveja juha z rezanci(ostanek od nedelje), pečen svinjski vrat, pražen krompir, paradižnikova solata četrtek:presno zelje s suhimi rebrci, pa nekaj za sladico iz kulslo Julya Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 16. mar 2005 21:47:08
torek: ciganski fižol, kruh sreda: marinirana piščančja prsa v pivskem testu, mrzel krompir, motovilec danes: podobno kot včeraj - ostanki prsi, paradižnikova solata, zame "regrat u solat" Tina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti